Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 23.10.2013.
16:55
Beta A

Dačić: Koga briga šta Beko misli o meni

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da biznismen Milan Beko, kao i svako drugi, ima pravo da iznese svoje mišljenje o tome ko bi trebalo da vodi Vladu Srbije.

Beko ima pravo na mišljenje, samo što je mene baš briga: Ivica Dačić
 

"Mene to, međutim, ne zanima i ne vidim zbog čega bi to bila vest. Svako ima pravo da kaže svoje mišljenje. Pošto se dugo poznajemo, verovatno ćemo o tome i lično razgovarati", rekao je Dačić.

Na ponovljeno pitanje novinara o Bekovoj izjavi, Dačić je vidno iznerviran rekao: "Jadna je ta zemlja u kojoj je to vest. Vi hoćete Farmu, šta mene briga šta Beko misli o meni, 20 godina su govorili da mi stojimo iza njega", rekao je Dačić.

Dačić je naveo da se neke izjave u javnosti često pogrešno shvataju, a kao primer je naveo jučerašnji sastanak potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića i predsednika Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića, posle kojeg je Jovanović zatražio vanredne izbore.Dačić je rekao da je razgovarao sa Vučićem i da mu je predsednik SNS rekao da vanredni izbori nisu tema o kojoj se složio sa Jovanovićem.

"Nemojte sada da ispadne da ja jedini ne dam izbore", rekao je Dačić.

Dačić je naveo da ni on ni Vučić ne žele da pojedinci budu važniji od institucija. Dačić je odbio da odgovori na pitanje o upravi u Beogradu, rekavši da ako novinari nemaju ozbiljnija pitanja od onih vezanih za Bekove izjave, onda on odlazi, a zatim i otišao.

Beko je ranije danas optužio danas Socijalističku partiju Srbije Ivice Dačića za preteći govor mržnje i podsticanje na javni progon.

"Zveckale su i lisice, ako se ne varam. Večeras se vraćam u Beograd sa namerom da se sutra obratim Dačiću, jer u saopštenju SPS-a od juče, nalazim preteći govor mržnje i podsticanje na javni progon", naveo je Beko u saopštenju dostavljenom agenciji Beta.

Beko je u nedelju televiziji Pink rekao da bi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić trebalo da povede Vladu i da bi i Dačiću "laknulo kada bude na svom prirodnom mestu", i dodao da se policija bavi marketingom dok on ima dokumentaciju koja dokazuje da nije kršio zakon u privatizacijama Luke Beograd i C marketa.

Dačićev SPS odgovorio je juče optužbom da je Beko "oličenje nesreće" koja je snašla Srbiju i da beskrupulozno namerava da proizvede još jednog jakog lidera i to onog koji je na čelu istraga sumnjivih privatizacija.

Funkcioner Vučićeve Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović pozvao je danas Vučića da ne ostane nem i ne trpi drskost nekih stranaka koje imaju tri ili četiri puta manju podršku od naprednjaka.

"Ponekad me iznenadi drskost nekih koalicionih partnera koji ne oklevaju da upute pikado strelicu ka Vučiću iako on to ničim nije zaslužio", rekao je Stefanović.

POVEZANE VESTI

Sreda 23.10.2013. 19:01
Dobio covek papir na kome pise da je Luka Beograd njegova, samo treba u roku od 24 ili 48 sati (ne secam se vise) da uplati novac. Onda sa tim papirom otisao u banku i podigao kredit. Tako je mogao da je kupi bilo ko od nas. A "nezavisno sudstvo" i dalje cuti.
Sreda 23.10.2013. 19:58
HAHAHAHHAHAHA igrale se gljivice, na sred "puste" njivice...!!! Čega li ćemo još sve da se naslušamo do "izbora" na KiM ? a GMO ulaze na rafove prodavnica....
Sreda 23.10.2013. 20:28
Можда истражног судију! Дугачак је списак ствари који нису у Србији ни приближно како треба, а неко мора бити одговоран за срања која кењате! Па што на првом месту не би био ти као премијер, а онда остали по реду па докле се стигне!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online