Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 18.11.2013.
02:12 >> 09:46h
glasamerike.net A

Izbori u KM: Žena ubacila dva listića!

Bezbednost na biračkim mestima u Kosovskoj Mitrovici bila je na visokom nivou sa znatno većom izlaznošću nego pre dve nedelje. Iako je bio veliki broj posmatrača, primećena je nepravilnoast kada je jedna gospođa ubacila dva listića u glasačku kutiju, piše Glas Amerike.

Svi pomno prate kako gospođa ubacuje dva listića (i ne reaguju)
 

Izborna mesta u severnoj Mitrovici obišao je i šef OEBS-a na Kosovu Žan Klod Šlumberger. I pored toga što je kamera Glasa Amerike zabeležila da je u njegovom, kao i u prisustvu ostalih posmatrača, jedna gospođa na biračkom mestu u Tehničkoj školi u glasačku kutiju ubacila dva glasačka listića za gradonačelnika severne Mitrovice, Šlumberger je kazao da je zadovoljan kako izbori protiču.

"Veoma sam srećan što sam ovde i što vidim kako se stvari odvijaju ovog jutra”, rekao je Šlumberger novinarima.

Ubacila jedan, pa će još jedan
 

Poslanik Demokratske stranke Srbije Marko Jakšić kaže da su današnji izbori obična farsa vlasti u Beogradu.

Pročitajte još:

* CIK: Na izbore izašlo 22% birača

“Mi smo još u četvrtak održali sednicu privremene Skupštine Kosova i Metohije i tu smo kazali da su za nas izbori završeni 3. novembra, a sve ostalo je politički cirkus u kojem mi ne želimo da učestvujemo. Imajući u vidu da je vlast u Beogradu razbila biračke kutije, ovo je popravni za vlast u Beogradu”, kazao je Jakšić.

Izborna mesta danas je obišao i kosovski Ombudsman Sami Kurteši, a ove izbore pratili su i posmatrači Evropske Unije.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 18.11.2013. 04:15
Vazno da je Glas Amerike "zabelezio" JEDNU gospodju koja je ubacila DVA listica! hahahhaaahha.. A to sto je ove "izbore" raspisala lazna vlast u laznoj drzavi? A to sto je sve organizovano najobicnijim politickim pritiscima, najpre na obe strane u pregovorima? A to sto se pritisci nastavljaju prema srpskom narodu koji tamo zivi? A to sto je izlazak ispod svakog kriterijuma za legitimnost izbora? A to sto se glasovi broje u Pristini? A to ... ma, uzalud. Sve to - nista! "Šlumberger je kazao da je zadovoljan kako izbori protiču." E, to je najvaznije. Da je ova demokratska bitanga zadovoljna ovom i ovakvom "demokratijom"!
Ponedeljak 18.11.2013. 14:12
licno mislim da bi i hitler pozavideo ivim novim metodima po koncentracionim logorima (a kosmet je bas to) a vrhunac je ovo glasanje, imas stranu vojsku na gotovs i kolaboriste na sve strane i ti ides na glasanje da bi pokazao kako taj logor funkcionise. ovakvi ce biti i sledeci izbori u srbiji izlaznost ce takodje biti oko 20 % i to izacice oni koji ce biti ucenjeni i oni koji imaju direktne koristi od vlasti, stavise nova uloga zandarmerije ce biti da ide od kuce do kuce i pod fizickom pretnjom ,terati ljude na glasanje to je buducnost srbije ...
Ponedeljak 18.11.2013. 10:19
Ratni bubnjari jos uvek nemogu da shvate da se Kosovo ne brani sa Bajlonove pijace iz Beograda. Danas ga nazalost brane oni koji su 1999. godine branili kvantaske pijace po: Kraljevu, Krusevcu, Kragujevcu, Cacku i da ne nabrajam. Cuvari nebesker Srbije kazu da su izbori "farsa", oni ih ne priznaju, cak su i sednicu odrzali i to ni manje ni vise vec "sednicu privremene Skupstine Kosova i Metohije", kolko sam upoznat taj njihov vapaj za vlascu im se nije cuo izvan zidina sale gde je odrzan, bilo je po onoj narodnoj; "Trli baba lan da joj prodje dan". Posto nisu juce uspeli ta prave cirkus odma su se uhvatili za dva glasacka listica za koje ce se drzati do narednih izbora.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online