Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 03.01.2014.
18:56 >> 20:11h
Beta A

"Policajci, dočekajte Dačića u odrpanoj uniformi"

Sindikat srpske policije pozvao je uniformisane policajce da sutra ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića dočekaju u pocepanoj i truloj uniformi. Ocenjeno je da je Dačićeva poseta "politička kampanja u kojoj se policija koristi na perfidan način".

Sindikat srpske policije pozvao je uniformisane policajce da sutra ministra unutrašnjih poslova dočekaju u pocepanoj i truloj uniformi
 

"Sindikat srpske policije pozvao je sve zaposlene koji nisu radno angažovani, i žele da dođu na Zlatibor, da u svojim trulim i pocepanim uniformama dočekaju ministra i izvrše 'prezentaciju stare, trule i odrpane uniforme', s obzirom da za vreme  Dačićevog mandata, i proteklih desetak godina uniforma nije menjana", navodi se u saopštenju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je najavilo da će ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sutra posetiti Policijsku stanicu u Čajetini i Policijsku ispostavu na Zlatiboru, gde će se upoznati sa uniformama koje će biti korišćene u skijaškim turističkim centrima. Taj sindikat smatra da na taj način policajci treba da podsete svog ministra na činjenicu da mnogi od njih o svom trošku šiju pojedine delove uniforme a da delove opreme poput čizama i cipela kupuju sami ili na posao dolaze u privatnoj obući.

"Sutrašnja promocija par novih uniformi koja je planirana za rad u područjima zimskih turističkih centara, može samo da iritira ogroman broj policajaca koji o novoj uniformi mogu samo da sanjaju. Ovaj čin ministra nije ništa drugo nego  'Potemkinovo selo' usmeren ka javnosti i medijima u cilju propagande i predstojećih parlamentarnih izbora koji su neminovni", navodi se i dodaje da je Dačićeva poseta tom području ništa drugo nego politička kampanja u kojoj se policija koristi na perfidan način.

"Nepromišljeni čin ministra nije ništa drugo nego dolivanje soli na 'ranu' policajcima, koji po svemu sudeći uniformu neće dobijati u ovoj godini s obzirom da nema ni najave da se krenulo sa šivenjem nove uniforme koja je obećana za ovu godinu", dodaje se u saopštenju.

POVEZANE VESTI

Petak 03.01.2014. 19:05
hahahhaha... .umesto da se organizuju i zgov*aju gljivu, oni se bune zbog toga što moraju SAMI da kupe cipele ? Kao da nama ostalima, koji nismo na državnoj sisi, marsovci kupuju obuću i odeću ?? Nama to, takođe, ne služi kao izgovor da postanemo narko-dileri, al' to je već neka druga priča...
Petak 03.01.2014. 19:45
"Policajci, dočekajte Dačića u odrpanoj uniformi" Већи ефекат би био са метком у цеви ,,,,
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online