Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Četvrtak 06.02.2014.
10:04
Danas A

Mihajlović: LDP jedina konstruktivna opozicija

Potpredsednica Srpske napredne stranke i ministarka energetike u ostavci Zorana Mihajlović izjavila je da ne ta partija ne želi saradnju sa Demokratskom strankom, dodavši da je jedina konstruktivna opozicija u Skupštini Srbije bila Liberalno demokratska partija.

Očekuje prljavu kampanju: Zorana Mihajlović
 

- Dragan Đilas je više puta ponovio da ne želi saradnju s nama, a ja mogu samo da kažem da delim njegov stav, i da je to jedna od njegovih želja koja će mu se ispuniti. Što se tiče LDP, oni su bili jedina konstruktivna opozicija dosadašnjoj parlamentarnoj većini - objasnila je Mihajlovićeva u intervjuu za list ''Danas''.

Kakvu izbornu kampanju očekujete?

- Očekujem tešku i prljavu kampanju u kojoj će se udružiti novac tajkuna i korumpirani političari. Da li mislite da će oni tajkuni koji su do dolaska Aleksandra Vučića imali svoju privatnu državu sedeti skrštenih ruku? Uložiće sve što imaju u kampanju protiv Vučića i SNS.

Zašto je tajna ko je vaš kandidat za gradonačelnika?

- Ko god da bude naš predlog za gradonačelnika, budite sigurni da se neće ponašati kao samoproglašeni kralj, kako se ponašao Dragan Đilas za vreme svog mandata. To vreme je na sreću zauvek prošlo i sada će zajedno s budućim gradonačelnikom raditi njegov tim koji će Beograd povesti punom snagom napred.

Tužba Pajtića protiv SNS

Tužbu protiv SNS najavljuje i Bojan Pajtić, zbog tvrdnji da su mu ''gimnastika i kvarcovanje pomutili mozak''.
- Saopštenje našeg Gradskog odbora u Novom Sadu bilo je samo odgovor na uvrede koje je Bojan Pajtić izneo na račun Aleksandra Vučića. Pajtić je uvredio Vučića jer je rekao da njegovo raspoloženje zavisi od lekova koje popije tog dana. Šta je to ako nije uvreda?

Ima li smisla pitati ko će biti kandidat SNS za premijera, budući da je već odavno jasno da je to Vučić?

- Sigurna sam da bi, kada bi se o premijeru odlučivalo na direktnim izborima, Aleksandar Vučić dobio više nego dvotrećinsku podršku naroda. Da li neko ima pravo da donese neku drugačiju odluku?

Bivši ministar Radulović tvrdi da je Vučić zapravo bio glavni kočničar reformi.

- Ne treba trošiti vreme na Radulovića. On je bio greška, više nije ministar i sada ima priliku da izađe pred građane i proveri kakvu podršku ima. Narod će dati najbolju ocenu njegovog rada. Pošto je izgubio skoro pola godine eksperimentišući, a pritom ne pokušavajući da o vrlo važnim pitanjima poput zakona o radu uspostavi bar dijalog, ako ne konsenzus u društvu, Radulović sada izmišlja krivce. Hajde da pogledamo koji su njegovi rezultati, a koji Vučićevi, i istina će biti jasna.

Da li će neko krivično da odgovara zato što su građani dobijali ogromne račune za struju i razređeni gas?

- Već je smenjen direktor EPS Snabdevanja, a bilo je smena i u distributivnim preduzećima. Ako se utvrdi da je bilo namernih propusta na štetu građana, sigurno je da bi, pored disciplinske, pojedinci trebalo da snose i krivičnu odgovornost. Ovaj skandal se neće zataškati.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 06.02.2014. 10:40
NIŠTA NOVO . IZDAJNICI se okupljaju a maske padaju . Reći za LDP da je konstruktivna opozicija govori samo koliko je IZDAJA u pitanju . LDP je udruženje NAJVEĆEG OLOŠA I UBICA i sada ih otvoreno PODRŽAVA SNS . SA KIM SI TAKAV SI .
Četvrtak 06.02.2014. 10:37
Halo Tuko neko ti je isprao Mozak!!Znam da je Obama i ovi Lesinari iz EU!!Naravno da vama takva izdajnicka Opozicija odgovara,Opozicija mora imati Protivteznji Poziciji ako nisi znala!!
Četvrtak 06.02.2014. 11:10
Na prošlim izborima sam glasao za SNS ,jer od vas je DS jedino gori i morali smo njih da smaknemo. Na sledećim za RADIKALE,verujem da će proći mnogo bolje nego što pokazuju režirane ankete,a siguran sam da VI nećete dobiti toliko koliko se nadate.Živi bili pa videli ;) Što nažalost biće dovoljno da opet formirate vladu sa ostalim poslušnicima stranog faktora,ali neće biti tako glatko i slatko kako se priča.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online