Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 24.02.2014.
21:55
Telegraf A

"Živković i DS napali Nikolića: Nemaju ni srama ni stida"

Povodom tvrdnji koje je u jutarnjem programu Televizije Pink protiv predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića izneo predsednik Nove stranke Zoran Živković, a po kojima se može zaključiti da je predsednik Republike bio umešan u ubistva građana Srbije, koordinator za saradnju sa medijima predsednika Republike Vuk Fatić istakao je da je očigledno kako je u pitanju još jedna besmislena izjava kandidata za premijera Demokratske stranke.

Tako su pričali da je ispalo da je predsednik Tomislav Nikolić bio umešan u ubistva građana Srbije
 

- Fascinantni su nepoznavanje činjenica, odsustvo svake ljudske vrste srama i stida i ignorantski odnos prema realnosti koje pokazuje kandidat Demokratske stranke za premijera Srbije Zoran Živković kada se, na primer, u istoj emisiji usudi da optuži predsednika države da je na slobodu pustio 2.500 kriminalaca. Sramotno je da neko ko je bio vršilac dužnosti predsednika Vlade i ministar policije da sebi za pravo da iznosi u javnost takve izmišljotine. Neka Živković odgovori ko su ti kriminalci koje je navodno predsednik Nikolić oslobodio i kako je to učinio, koga je to predsednik Nikolić ubio i otkud onda da za to nije odgovarao, čak ni u nesrećnom periodu naše istorije kada je Zoran Živković bio vršilac dužnosti premijera Vlade. I nije Zoran Živković jedini, već u sličnom maniru u medijima nastupa i bivši predsednik Srbije Boris Tadić, navodi se u saopštenju Vuka Fatića.

Kako kaže, kandidat za premijera Demokratske stranke Zoran Živković direktno je odgovoran za progon političkih neistomišljenika za vreme akcije Sablja "kada je bez realnog osnova bilo utamničeno 12.000 ljudi, što je državu Srbiju docnije koštalo na milione dinara koje je sudskim presudama bila dužna da isplati na ime obeštećenja“.

Dodao je da je za vreme vladavine prvo Zorana Živkovića, a potom i Borisa Tadića i Dragana Đilasa, Srbija pretvorena u korumpiranu državu kojom rukovode tajkuni i politička elita, i da je to bila veza koja je našu zemlju i građane ekonomski i socijalno unazadila za nekoliko decenija.

Fatić je dodao da se predsednik Republike drži izvan predizborne kampanje, kako bi do kraja ispunio svoje obećanje da će biti predsednik svih građana.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 24.02.2014. 22:26
Тома није био умешан у убиства грађана Србије,,,,, али у сахране ,,,,нисам сигуран да није ,,,,
Ponedeljak 24.02.2014. 22:01
Obican medjumafijaski obracun i predstava za siroke narodne glasacke zatupljene mase !!!
Utorak 25.02.2014. 08:10
Sve je moguće... od njega.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online