Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Sreda 26.02.2014.
22:26
Beta A

"Dveri za Srbiju što je Putin za Rusiju"

Dveri će - kada se budu pitale i odlučivale u Srbiji - sprovesti sve što je Vladimir Putin sproveo u Rušiji, izjavio je Boško Obradović, nosilac poslaničke liste tog pokreta na poslaničkim izborima u Srbiji 16. marta. On je u Vranju, na promociji predizbornog programa izjavio da to pre svega podrazumeva "privođenje tajkuna pravdi i zabranu nametanja ideologije homoseksualizma maloletnicima".

Privešćemo tajkune pravdi i zabraniti nametanje ideologije homoseksualizma maloletnicima: Obradović
 

Obradović je rekao da su Dveri "protiv daljih pregovora sa EU po svaku nacionalnu cenu" i predlažu da se "državni brod Srbije okrene čvrstom savezu s Rusijom i evroazijskim integracijama jer ekonomska, politička i vojno-bezbednosna računica jasno kaže da je Rusija interes Srbije".


Obradović je rekao da ga je iznenadilo to što su mu građani Bujanovca rekli da su Dveri jedine od svih učesnika na izborima koji su uopšte došli u opštinu Bujanovac.


Pokret Dveri je danas održao skup i u Bujanovcu, a zatim posetio selo Veliki Trnovac gde je oskrnavljena crkva koja nije popravljena od nemira na Kosovu 2004. godine. Obradović je rekao da će obnova te crkve biti "jedna od prvih stvari koje ćemo uraditi kada se mi budemo pitali".


Obradović je naveo da se "veliki broj srpskih porodica iseljava iz opštine Bujanovac, pošto su u pljačkaškim privatizacijama ovde mnogi izgubili posao i što država nema odgovor na socijalno i ekonomsko propadanje juga Srbije", a Dveri će to promeniti "kada se budu pitale i odlučivale".


On je rekao da se Dveri zalažu da se subvencije od 10.000 evra za svako novootvoreno radno mesto, umesto stranim firmama, daju isključivo domaćim privrednicima i poljoprivrednicima. 

POVEZANE VESTI

Sreda 26.02.2014. 22:28
Тако је брате Бошко! ДВЕРИ за живот Србије
Sreda 26.02.2014. 22:56
Pokret Dveri je jedini koji je realno sagledao odnos Srbije i Rusije i tezi da to i ostvari. Mislim da jedino Dveri to mogu jer su svi ostali izgubili poverenje Rusije sa svojom dvostrukom politikom u smislu, jedno pricam a drugo radim. Kod Rusa to zaista ne moze proci.Dverima zelim od srca uspeh na izborima!
Sreda 26.02.2014. 23:22
+ Само напред Бошко,нисте ни свесни колику подршку имате у Србији,све сам више сигуран да ће ДВЕРИ имати двоцифрен проценат гласова. ЗА ДВЕРИ ДО ПОБЕДЕ +
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online