Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 01.08.2014.
11:24 >> 11:28h
Blic A

Napustio SNS jer mu nisu zaposlili sina (po dogovoru)

Saša Vukašinović, gradski odbornik SNS-a, napustio je odbornički klub ove partije u Skupštini grada Šapca jer mu nisu, kako su obećali, zaposlili sina.

U pisanoj ostavci stoji da će Vukašinović u budućem radu gradskog parlamenta nastupati kao nezavisni odbornik.

Neuspeli pokušaj nepotizma u Šapcu
 


Vukašinović kaže da se na ovaj korak odlučio jer nisu poštovani dogovori koje je imao sa SNS kad je kao odbornik URS-a prešao u ovu stranku.


- Samo obećavaju, a ništa ne rade. Obećali su mi posao za dete, ništa nisu učinili. Rekao sam im da ću mu ja davati platu, samo da negde radi, da stvori naviku, ali ništa. Na kraju sam iz tog dogovora izvukao deblji kraj, što je dovelo do toga da sam pred razvodom. Nisam jedini, mnogima su svašta obećali i ništa nisu ispunili - očajan je Vukašinović, prenosi bliconline.


Ovaj odbornik kaže da šabački ogranak SNS ne funkcioniše kako bi trebalo.


- Ne zna se ko šta radi, svakodnevne su svađe, trvenja. Imamo petočlano povereništvo, a poverenici međusobno ne govore. Više od pet meseci nismo u stanju da konstituištemo gradski odbor, a neće ni biti oformljen uz ovakav haos u kojem se nalazi - objašnjava Vukašinović.


Gradski odbor SNS u Šapcu raspušten je u martu prošle godine. Imenovano je trojno povereništvo koje su činili Aleksandar Peranović, Tanja Radovanović i Aleksandar Martinović, da bi ga kasnije proširili sa još dva člana, Bobanom Birmančevićem i Aleksandrom Pajićem.


- Izašao sam iz stranke i odborničkog kluba SNS-a iz ličnih razloga, nemam nameru da pojačavam redove drugih stranaka, ostaću nezavisan odbornik - kategoričan je Vukašinović.

POVEZANE VESTI

Petak 01.08.2014. 11:28
U bre kako tuzna prica .
Petak 01.08.2014. 11:53
Ide Deda Mraz ulicom i vidi Žorža kako se penje uz zgradu,da skoči s' nje. ''Ne skači..ne ubijaj se''reče deda mraz'' ''Nema perspektive,nema posla,para...za šta onda živeti'' ''Nemoj tako Žorže..možda ja mogu da pomognem''reče Deda Mraz.. ''Kad bolje razmislim,možeš.''Reče Žorž.. ''Želeo bih da radim kao mininstar inostranih poslova u vladi'' ''Nema problema,samo ti meni morašda ispuniš malu željicu.'' ''Koju?''upita Žorž. ..''Pa malko da mi ga podudlaš''reče deda mraz. ''Ajd,jbg neka bude''reče Žorž. Završiše oni.Upita ga deda mraz''Koliko imaš godina Žorže'' ''45' reče on.. A na to će ovaj...''E moj Žorže imaš 45 god,a još veruješ u deda mraza.'' NARAVOUČENIJE-I ovaj je Žorž,samo iz Šapca
Petak 01.08.2014. 12:16
E ovo je klčasičan primjer nepismene budale koja priznaje da je napustio stranku zbog toga što ovi iz stranke nisu htjeli da mu zaposle sina ( što je inače zabranjeno jer je to N E P O T I Z A M ). Sa ovim je samo pomogao SNS-u, jer će ovi tvrditi da nema nepotizma kod njih. A ovaj lik će ostati bez posla, a sina neće zaposliti, a ostaće i bez žene, ciganska posla.. a da, ovo je Šabac...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online