Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Utorak 30.09.2014.
10:35 >> 17:01h
blic.rs A

Vučić: Tukli su mi brata dok je držao ličnu kartu

Na konferenciji za novinare premijer Aleksandar Vučić je rekao da su njegovog brata počeli da tuku dok je držao ličnu kartu u ruci, pišu beogradski mediji.

Aleksandar i Andrej Vučić
 

Novi snimak

''Blic'' tvrdi da postoji snimak na kome se navodno vidi kako žandarmi više od 10 minuta tukli Vučića, Predraga Malog, brata gradonačelnika Beograda Siniše Malog i pripadnike obezbeđenja.

''Imam snimak da su se legitimisali. Državni organi imaju snimak. Ali više neću ništa o tome da pričam'', rekao je Vučić.

On je rekao da mržnju prema njemu "ne treba širiti na njegovu porodicu". Premijer je dodao da je prebijanje počelo dok je njegov brat Andrej držao ličnu kartu u ruci, navodi ''Blic''.

''Išao je kod oca i majke, u Krunsku ulicu koja je na 50 metara odatle'', dodao je Vučić, i dodao da neće da dokazuje ništa, pogotovu "kada mu neko ubija brata".


Premijer je dodao da ljudi koji su bili u obezbeđenju njegovog brata su bili odgovorni, i nisu uzvratili "iako su bili naoružani".

"Uskoro rezultati istrage o prebijanju Vučića"

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je u utorak da će uskoro biti završena istraga o prebijanju premijerovog brata i da će po njegovom okončanju javnost biti obaveštena o svim detaljima.

"Obaveštavam javnost da je istraga o slučaju u kojem je pretučen brat predsednika Vlade uveliko u toku i da očekujem da će najdalje naredne nedelje biti okončana", navodi se u izjavi Stefanovića.

"Kada se istraga završi, pružićemo javnosti sve činjenice vezane za ovaj slučaj, a do tada očekujem da niko više neće iznositi bilo kakve tvrdnje, proverene ili neproverene, pošto to može samo da šteti istrazi. Policija će u ovom slučaju blisko sarađivati sa tužilaštvom", naveo je ministar.

Pročitajte još:

* Vučić petučen jer nije hteo da se legitimiše
* "Žandarmi koji su prebili Andreja Vučića će biti suspendovani"
* Snimak prebijanja Vučićevog brata
* Pretučen brat Aleksandra Vučića

Utorak 30.09.2014. 11:29
ИМАЈУ ВАШИ ЈАРАНИ ИЗ ЗЛОЧИНАЧКОГ НАТО-А ОДГОВАРАЈУЋИ НАЗИВ ЗА ТО,КОЛАТЕРАЛНА ШТЕТА
Utorak 30.09.2014. 11:16
Da bar niste rodjeni ! Nebi vas niko tukao niti bi mogli drugima raditi zlo, fukare proklete !
Utorak 30.09.2014. 11:13
Nisam ni znao da g. Vucic ima rodjenog brata dok ga nisu pretukli na ulici.Na zapadu se o svakom, iole ozbiljnijem politicaru sve zna, a ovde gle ovo... Da ne pocne samo "saga o Djukanovicima" i ovde u Srbiji? Fali nam samo Srpski " Milo i Aca ". E tungat jeta.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online