Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 10.11.2014.
10:15 >> 15:50h
Vestionline A

Podrška Vučiću: Dobro došli predsedniče Vlade!

U srpskim opštinama na Kosovu i Metohiji u ponedeljak rano ujutru osvanuli su bilbordi podrške premijeru Srbije Aleksandru Vučiću. Nekoliko stotina građana severne Kosovske Mitrovice i čelnici lokalnih samouprava sa severa Kosova okupili su se tokom dana kod mosta na Ibru kako bi podržali premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Podrška premijeru Srbije: Bilbord u Kosovskoj Mitrovici
 

Na velikim bilbordima ispisane su poruke: "Dobrodošli predsedniče Vlade" i "Mi imamo jednog Premijera - Vučića".


Na jednom bilbordu stoji i poruka:

"Poseta predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića A.P. KiM decembar 2014." čime je i najavljena premijerova poseta Kosmetu.

Što se tiče skupa podrške, građani još pristižu, a vozila su okićena zastavama Srbije i portretima premijera Vučića.

Odbornik u Skupštini opštine Severna Mitrovica Zoran Mojsilović rekao je da današnje okupljanje građana predstavlja podršku Vučiću koji je zbog "stvaranja što bolje pozicije Srbije prihvatio sastanak sa albanskim premijerom Edijem Ramom".

Mojsilović je ocenio da takva odluka Vučića može da bude i negativno protumačena na Kosovu.

"Premijer Albanije je, na žalost, iskoristio dobru volju Republike Srbije za održavanje sastanka u Beogradu da pošalje neprimerenu poruku koja utiče na suverenitet Srbije", rekao je Mojsilović i osudio takvu izjavu albanskog premijera.

Rama ipak provociraotokom posete Beogradu

Jedan od okupljenih građana kod mosta na Ibru Serger Zaporožac rekao je novinarima da su se građani spontano okupili kako bi i tako uputili podršku zvaničnoj politici koju Beograd vodi prema Kosovu i Metohiji.

"Podržavamo i premijera Aleksandra Vučića koji je naš jedini premijer", rekao je Zaporožac i dodao da je cilj protesta i da osudi izjavu albanskog premijera u Beogradu".

Protestna vožnja se odvija od glavnog mosta na Ibru koji Kosovsku Mitrovicu deli na severni i južni deo do Zvečana. U srpskim sredinama na Kosovu danas su postavljeni bilbordi na kojima se želi dobrodošlica Vučiću pred njegov dolazak na Kosovo u decembru.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 10.11.2014. 10:19
ahahaahaha .... bacili se nazadnjaci u trosak, pitam se sta ce prvo da ga omasti, jaja, jogurt ili mekano stajsko djubrivo?
Ponedeljak 10.11.2014. 10:21
Не, не, ваш премијер се зове Хашим, захваљујући Вучићу. Једино, можда, цена дроге и српских бубрега порасте, ако је Вучић решио да се "угради". А био би ред, толико је помогао Хашиму.
Ponedeljak 10.11.2014. 10:56
Од кад Шиптари пишу ћирилицом? Ретко који Србин (али у правом смислу те речи) ће овом издајнику да пожели добродошлицу. Мом пријатељу су претили отказом,уколико не дође на митинг у фебруару-марту ове године у Лепосавићу,кад је долазио "велики вођа" још су му дали и заставу да маше са њом. Њему једино његоба браћа по крви Шиптари могу да пожеле добродошлицу.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online