Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 21.11.2014.
17:30
alo.rs A

Miting podrške Kristijanu

Prijatelji Aleksandra Kristijana Golubovića (45), koji je prekjuče pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog prodaje 100 grama heroina, najavili su da će 26. novembra održati protest na Trgu Nikole Pašića, u centru Beograda.

Iz medija saznao da će morati da služi zatvorsku kaznu: Kristijan Golubović
 

- Svi ste svedoci farse kojom mi je nameštena ovolika nepravda da bih bio kompromitovan i satanizovan na najgori mogući način - napisao je Golubović na svom Fejsbuk profilu kada je juče iz medija saznao da će ipak morati da služi zatvorsku kaznu.

Revoltirani prijatelji odmah su se organizovali u uputili MUP-u najavu protestnog skupa, koji je zakazan za sredu, 26. novembar u podne, na Trgu Nikole Pašića.

- Aleksandar Kristijan Golubović je dobar čovek kojeg voli omladina, a koji je žrtva jednog pogrešnog sistema. On je proveo mnogo godina u zatvorima, umesto da se njegov potencijal, pre svega intelektualni, fizički, a i moralni, iskoristi u pozitivne svrhe. On je primer deci šta ne smeju da rade - objavljeno je na Fejsbuku u pozivu na protest.

Organizatori očekuju da će se na protestu okupiti do 1.000 poštovalaca Golubovićevog lika i dela.


- Pokazimo ministrima pravde i unutrašnjih poslova kako im službe funkcionišu. Dođite da čujete istinu - napisala je jedna Golubovićeva prijateljica.

Ekipa “Alo!“ nije uspela da stupi u kontakt sa Golubovićem, a sudeći prema njegovim postovima na Fejsbuku, on se i dalje nalazi u Nemačkoj, kuda je otišao pre izricanja presude.

- Vratiće se danas, na svoju krsnu slavu Aranđelovdan - kratko je rekla za "Alo!“ Kristijanova verenica Ivana Veljović, koja je u sedmom mesecu trudnoće.

Advokat: Slučaj pred Vrhovnim sudom?

Advokat Gvozden Grgur, Golubovićev branilac, rekao je za “Alo!“ da razmatra i pisanje žalbe Vrhovnom kasacionom sudu u formi zahteva za zaštitu zakonitosti.
- Predočićemo gde je sve izvršena povreda zakona u toku postupka, a takođe ćemo i izvesti nove dokaze koji do sada nisu objavljeni. Jedini dokaz koji je prvostepeni sud i izveo u svom postupku jeste izkaz svedokinje koja je prvobitno teretila moga branjenika, a kasnije je promenila iskaz, Međutim, sud je prihvatio onaj iskaz koji je bio nepovoljniji za odbranu bez posebnog obrazloženja. Ovako oštrom kaznom zatvora se sigurno neće postići svrha kažnjavanja - rekao je Grgur.

POVEZANE VESTI

Petak 21.11.2014. 20:28
Pa covek uveliko ovim i ima pravo, vucic i dacic ne smeju da se kriju iza 100 grama heroina dok se kilogrami heroina valjaju po ulicama SA NJIHOVIM ZNANJEM.
Subota 22.11.2014. 01:06
izadji kristijane pobi sva ova govna oko nas
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online