Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Nedelja 23.11.2014.
09:55
Beta A

"Perčević nije živeo u kosmosu, ili na Marsu"

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da u pisanju medija o njegovim navodnim poslovnim vezama sa nedavno uhapšenim vlasnikom firme "Interkomerc" Goranom Perčevićem postoje mnoge "materijalne neistine".

Dačić: Ja sigurno nisam nikome pomogao
 

Gostujući na televiziji Pink Dačić je kazao da jedva čeka rezultate istrage, "jer nije u toku".

"Ja sigurno nisam nikome pomogao. Svi dobro znaju da najbolje u politici prolaze oni koji su protiv mene", kazao je Dačić.

On je rekao da je sa Perčevićem zajedno počeo političku karijeru u SPS-u, ali da je Perčević posle 5. oktobra izašao iz partije, kao i da je Interkomerc poceo saradnju sa MUP-om još 1998. godine.

"Na Novom Beogradu postoji prostor u kome MUP drži svoj auto servis. 2006. godine je Vlada svojim zaključkom donela odluku da za tri miliona i 200 hiljada evra smanji svoje učešće u vlasništvu Interkomerca i da to postane vlasništvo MUP-a", kazao je on.

Dačić je kazao da je drugi deo zgrade koji je na istoj parceli tražio Sektor za vanredne situacije i dogovor je u odnosu na 2006. godinu proširen i na tu zgradu.

"Perčević nije živeo u kosmosu, ili na Marsu on je živeo i radio ovde i radio sa svima. Njegova firma je bila jedna od uspešnih koje je hvalila i Privredna komora", naveo je Dačić.

Predsednik SPS-a najavio je za 14. decembar kongres te partije. "Mi nemamo problem, da li će tu biti nekih sukoba, raskola, raspada partije. Mi ovde imamo problem kako obaviti taj kadrovski raspored, a da istovremeno zadovoljimo potrebe za promenenama u SPS-u ", kazao je Dačić.

On je rekao da će to biti kongres "promena i reformi", jer "SPS mora da se menja kao što se menja i Srbija".

"Važno je da na kongresu dođe do kadrovskih i programskih promena i promena imidža stranke", kazao je Dačić i kazao da je u tom smislu nekadašnji slogan Saveza socijalističke omladine "Menjajmo da nas ne promene" primeren.

POVEZANE VESTI

Nedelja 23.11.2014. 10:03
MISLIM DA JE VREME DA SE PRIDRUŽI PERČEVIĆU . SAMO DAČIĆ SE MORA TERETITI ZA DELA IZDAJE NARODA I DRŽAVE DOK JE PERČEVIĆ PLJAČKAŠ BANAKA ŠTO JE DALEKO LAKŠE OD IZDAJNIKA .
Nedelja 23.11.2014. 11:02
Svi posteni mamau vam j..... m barabsku a drzava i narod na izdisaju. SVE OD 2000 te do danas samo vesala mogu poravnati racune.
Nedelja 23.11.2014. 12:49
Najljigaviji covek,djon obraz je Dacic.Lopov,u svim lopovskim kombinacijama ga ima ali uvek zasticen.Prvo je bio Tadiceva,a sada je Vuciceva stidna dlaka,sve zarad fotelje i da ne bude uhapsen.Problem je u Srbiji sto niko ne robija pravosnazno niti im se imovina konfiskuje.Posede malo u istraznom zatvoru zbog javnosti,i nikome nista sve se zaboravi,nema robije,robija je za sirotinju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online