Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 11.12.2014.
09:47
alo.rs A

Joška Broz iz stana priveden na trežnjenje

Titov unuk Josip Joška Broz (67) priveden je i zadržan na trežnjenju u policiji jer je, navodno, pijan verbalno maltretirao suprugu i goste na rođendanu svoje pastorke.

V. Sekulić
Kad se otreznio čudio se šta mu se desilo: Joška Broz
 

Kako je objavio "Alo", policija je Jošku privela na trežnjenje u nedelju uveče, pošto se situacija na slavlju otrgla kontroli oko ponoći.

- Niko nije mislio da će se veče tako odvijati. Joška je sa svakim gutljajem alkohola postajao sve neprijatniji. Kada se stvar potpuno otrgla kontroli, odlučeno je da se pozove i policija. Kada se pojavila patrola, Broz je počeo drsko da se obraća i policajcima - rekao je izvor "Aloa".

Izvor dodaje da je zbog osionog ponašanja i bojazni da bi mogao da nastavi sa maltretiranjem ljudi odlučeno da se Joška privede u stanicu policije i zadrži na trežnjenju. Policajcima je privuklo pažnju silno oružje koje Joška ima u svom posedu, pa mu je iz predostrožnosti privremeno oduzeto.

"Ne dajem izjave"

Josip Joška Broz nije bio voljan za razgovor kada je shvatio da ga novinari ne zovu zbog njegove Komunističke partije.

"Ne dajem izjave", kratko je rekao i prekinuo vezu.

- Pozvana je saobraćajna policija kako bi Brozu bio urađen alko-test, ali je on to odbio da uradi. Posle toga je odveden na VMA. Tamo je utvrđeno da ima 1,8 promila alkohola u krvi, posle čega je primio i infuziju. Broz je potom vraćen u policijsku stanicu i tu je zadržan na trežnjenju. Tek narednog dana oko podneva pušten je kući - rekao je sagovornik "Aloa".

Protiv Broza je podneta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira, a slučaju je obavešten i nadležni tužilac. Tužilac je odlučio da se Brozu zbog problematičnog ponašanja oduzme veća količina oružja za koje poseduje dozvolu.

Pošto se otreznio u pritvoru, Josip Broz se samo držao za glavu i nije mogao da poveruje šta mu se dogodilo.

- Ponavljao je da nije pio 20 godina i da ne može da veruje da je sebi ovo dopustio. Kada je saznao da su mu oduzete puške i pištolji, kao i municija, on je pomirljivo rekao: "Neka je tako, uzmite sve, ionako ne volim oružje" - ispričao je izvor "Aloa".

Četvrtak 11.12.2014. 14:09
Jos uvek problemi sa brozovim(copinim),zar onog prvog nije bilo i previse.A ovaj jos skuplja toliko oruzje.Mozda ima nameru da Cedama obaji rat.
Četvrtak 11.12.2014. 15:27
sa oca je ostanulo sinu-samo što je otac bio boem i heroj.
Četvrtak 11.12.2014. 15:30
Rascistiti jednom zauvek sa brozovima,copo je dugo pravio sranje po Beogradu,a ovaj se jos uvek sepuri i stvara probleme,neznam samo zasto mu je dozvoljeno da poseduje toliko oruzje?Mozda ima nameru da Cedama objavi i rat.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online