Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Nedelja 21.12.2014.
14:21
Beta A

Vučić citirao Tita: Biće bolje, ako se držimo reformi kao pijan plota

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić najavio je danas u Mionici boljitak u Srbiji već u 2015. iako su stručnjaci Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) taj boljitak prognozirali za 2016. i 2017. godinu.

Fonet/D. A.
"Usvojenog plana reformi moramo se držati kao pijan plota, što bi pokojni Broz rekao"
 

Vučić koji je i premijer Srbije je na predizbornom skupu u tom gradu rekao da je jedan od dokaza da stvari kreću na bolje i to što je decembarska naplata PDV premašila očekivanja sa 22 milijarde dinara, što je, kako je ocanio, najbolji naplata ikada.

On je pozvao prisutne da rade više i bolje jer se "spaljena kuća" teško obnavlja.

Vučić je za utorak, 23. decembar najavio otvaranje nove topionice u Boru, a rešavanje problema Železare u Smederevu do 31. januara.

On je upozorio na to da opštine i gradovi moraju prestati da gube novac na način na koji su to do sada radili, pa je "maleni Kosjerić" zadužen za pet miliona evra, a da nije otvorena ni jedna nova fabrika ili ni jedno novo radno mesto.

"Usvojenog plana reformi moramo se držati kao pijan plota, što bi pokojni Broz rekao", kazao je Vučić i ponovio da u Srbiji više ne vladaju tajkuni već oni koje narod izabere zatraživši podršku za kandidata koalicije okupljene oko SNS, Bobana Jankovića.

U toj koaliciji su još NS, SDPS, SPO i DŠ.

Vanredni izbori u Mionici su 28. decembra, a učestvuju i SPS-JS i DS. PUPS je danas podržao naprednjake, a na predizbornom skupu na Trgu vojvode Mišića u Mionici govorili su predsednik PUPS-a Milan Krkobabić i predsednik Pokrata socijalista Aleksandar Vulin.

Vučić je pre skupa u Mionici posetio selo Tabanović, a kasnije tokom dana boraviće u Lučanima, gde su 28. decembra takođe vanredni lokalni izbori.

POVEZANE VESTI

Nedelja 21.12.2014. 14:26
Taj isti Vučić je rekao da će za 6 meseci kada njega izaberu biti bolje . "I jeste bolje" samo njemu jer je narodu skinuo plate i penzije . Brat mu je lopo. tako da je Vučićima lako . Narod ? Ko .ebe glupu stoku ...
Nedelja 21.12.2014. 15:11
Slusaj majmune ovde nece biti bolje za 150 god.Bolje lepo daj ostavku i raspisi vanredne izbore dok ne bude kasno.
Nedelja 21.12.2014. 14:35
2000.год. ДОС и ОТПОР су изговорили:"Само да се скине Слободан Милошевић одмах бољи живот".Дошо је на власт ДОС кад још гори живот.Тадић,Динкић:"Биће бољи живот". Зоран Живковић:" 2007.год.улазимо у ЕУ и биће супер живот као у рају ". Николић,Дачић,Вучић:" Стрпите се само још мало биће супер живот".Сви политичари после 5 октобра су обећавали мед и млеко и ниједно обећање нису испунили.Дали је само сиромаштво у Србији ??? Сиромаштво и беда је широм бивше Југославије.У Македонији је највеће сиромаштво и незапошљеност је већа него у Србији.Како је дошла демократија у свим Републикама бивше Југославије је лош живот.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online