Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 29.01.2015.
20:53
Beta A

"Napadi na Vojsku Srbije su pokušaj destabilizacije"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su napadi na Vojsku Srbije usmereni na izazivanje nestabilnosti u zemlji i poručio da oni koji imaju tu namjeru neće uspeti da sruše Srbiju.

Fonet/D. A.
Napad na Vojsku srbije neće postići cilj: Aleksandar Vučić

Vučić je naglasio da je kampanja protiv Vojske Srbije, kao institucije koja uživa najveću podršku javnosti, traje već izvjesno vrijeme, ali da neće postići svoj cilj.

- Moja poruka svima njima je da Srbiju neće umeti i neće moći i neće uspeti da sruše. Srbija će ostati politički i ekonomski stabilna i jača iz dana u dan - rekao je Vučić novinarima u Beču.

On je, komentarišući tvrdnje nevladine organizacije "Fond za humanitarno pravo" da raspolaže dokumentima koji ukazuju da je načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković odgovoran za ratne zločine na Kosmetu, rekao da su slične optužbe bile i prije tri ili četiri godine.

- Ne ulazim u detalje, jer ne znam šta su govorili, ali očigledno je da deo političke javnosti i političara pokušava da sruši sve ono što je u Srbiji dobro - ocenio je srpski premijer.

On je naglasio da ti pojedinci ili grupa ne uživaju nikakvo poverenje u narodu, pa im je stoga važno da diskredituju i sruše sve pojedince i institucije koji znače nešto dobro i predstavljaju nekakvu nadu za srpski narod.

Vučić je dodao da o svakom pojedinačnom navodu i o svemu mora uvijek otvoreno, ozbiljno i odgovorno da se razgovara i da je uveren da general Diković nije nikakav ratni zločinac.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 29.01.2015. 21:21
Вучићу прекини већ једном са твојим бајкама,једно причаш а друго радиш.Вучићу већ си три године у Влади Србије и Србија је још више задуженија а народ још више незапошљен.Предузећа се затварају,смањио си плате и пензије и ти си запослио сву своју родбину као директоре.Потписивањем Бриселског споразума си признао Косово као државу и отворио си прелазе са Косовом.Српски народ 95% не жели у ЕУ и НАТО а ти сваки дан ЕУ....ЕУ....ЕУ....ЕУ....народ се насеере на твоју ЕУ и НАТО.Издаао си РАДИКАЛЕ .Ти си плаћеник Брисела и Вашингтона да се уништи Србија и Српски народ.
Četvrtak 29.01.2015. 23:06
destabilizacije čega ? ovog provizorijuma koju tvoje sline nazivaju državom ? HAHAHAHA
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online