Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 03.03.2015.
11:03 >> 12:58h
Tanjug A

Zašto je Mišković vikao na sudiju?

Objedinjeno suđenje vlasniku "Delta Holdinga" Miroslavu Miškoviću i ostalim okrivljenima za oštećenja putarskih preduzeća i kruševačke fabrike maziva FAM nastavljeno je u Specijalnom sudu u Beogradu izlaganjem uvodnih reči branilaca optuženih. Međutim, na početku današnjeg suđenja Mišković je zatražio od predsednika sudskog veća suđe Maje Ilić da dozvoli optuženima da sede u sudnici jer se ne greje deo za optužene.

Tanjug
Hladno čoveku: Miroslav Mišković

- Sudija, ovde je hladno i grejanje ne radi. Da li možemo da pređemo u sudnicu - upitao je povišenim tonom Mišković sa ulaza boksa za optužene koji je ograđen staklom.

Sudija Ilić mu je ukazala da na nju ne može da viče, a potom dozvolila optuženima da pređu u sudnicu.

Advokati Miškovića i njegovog sina Marka svoje uvodne reči dali su na prošlom suđenju, odbacujući sve optužbe i najavljujući da će kao svedoke pozvati bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića i bivšeg ministra Slobodana Radulovića.

Na današnjem (3. mart) pretresu uvodnu reč izlagao je advokat Aleksandar Popović, branilac Miškovića i Predraga Filipovića iz "Delta brokera". On smatra da su dokazi tužilaštva isti kao i dokazi odbrane ali da ih različito tumače.

- Ovo je postupak gde se sudi najvećem privredniku Sudije, gde je dato najveće jemstvo u istoriji, postupak zbog kojeg su pojedini ministri tvrdili da je počeo štrajk advokata, postupak zbog kojeg su sudije gubile posao i gde ima najviše neuobičajenih sudskih odlika - naveo je pored ostalog advokat Popović. On smatra da cela situacija liči na scenario za neki film i pita se otkud Predrag Filiović na optužnici, kada je samo radio svoj posao.

POVEZANE VESTI

Utorak 03.03.2015. 11:55
Sve je to predstava za naivne . Mišković neće biti osuđen jer je platio Vučiću slobodu . Možda će i Mišković udariti na Vučića da bi imao narod o čemu da prača a za to vreme će Mišković i Vučić zajedno uništavati Srbiju .
Utorak 03.03.2015. 12:55
mnogi seljudi zbog tebe i tvojih ''privatizacija firmi''smrzavaju na ulici..nije šteta da se smrzneš
Utorak 03.03.2015. 13:11
Mala predstava za javnost, naime, gospodni Mišković je Meni lično platio pozamašan iznos za svoju slobodnu. Neće biti osuđen, a Ja sam pare prebacio na svoje tajne račune u inostranstvu, da imam šta da trošim kad posle konačne izdaje pobegnem iz... zemlje... Ovo nije trebalo da podelim sa ostatkom sveta, jel da??
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online