Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 24.03.2015.
13:15 >> 13:43h
Tanjug A

Radikali zapalili zastave NATO, SAD, EU i Kosova

Pristalice Srpske radikalne stranke protestvovale su na godišnjicu bombardovanja i tom prilikom ispred srušene zgrade Generalštaba palili zastave NATO, EU i Kosova.

Tanjug
Šešelj sa zapaljenom zastavom

Lider te stranke Vojislav Šešelj poručio je da su se radikali okupili da demonstriraju svoje "nemirenje" sa zločinačkim NATO i zemljama koje su bombardovale Srbiju i svoje "ne" ulasku Srbije u EU i režimu u Srbiji.

Tanjug

On je pozvao pristalice SRS da "gde god vide NATO vojnike, da ih gađaju kamenjem, jajima i trulim paradajzom".

- Hteli smo na simbolični način da pokažemo šta mislimo o NATO, EU i SAD, kao i o režimu u Srbiji - rekao je Šešelj i dodao da Srbija neće u NATO.

Šešelj je rekao i da će SRS "jednog dana sigurno osloboditi Republiku Srpsku Krajinu", da će po svaku cenu sačuvati Republiku Srpsku i stvoriti uslove za njeno pripajanje Srbiji i po svaku cenu vratiti Crnu Goru jedinstvenoj srpskoj državi, a Kosovo osloboditi.

Tanjug
Planula i američka zastava

Šešeljev zamenik Nemanja Šarović je poručio da je jedini izlaz za Srbiju "radikalna promena politike i okretanje prema Rusiji" i dodao da je SRS jedina stranka u Srbiji koja može da "sruši režim".

Tanjug
Simbolično: Zastave paljene ispred srušene zgrade Generalštaba

Pristalice SRS su nakon protesta ispred zgrade Generalštaba krenule u šetnju ulicom Kneza

Miloša, Bulevarom Kralja Alksadnra i Dečanskom zbog čega je saobraćaj u tom delu grada bio i na kratko zaustavljen.

POVEZANE VESTI

Utorak 24.03.2015. 13:45
hahahaha --uu Evropi i americi se pale svaki dan , iste ovakve --i ? nikom nista , demokratski ima pravo sve Osim da ubija i podstice na to sto u slucaju NATO-Vatikan alijanse nije tako --dakle VOJO LEGENDO !!
Utorak 24.03.2015. 15:00
Niti sam radikal,niti pristalica bilo kakvog rušenja i paljenja-ali danas sve ima smisla jer stare rane još nisu zarasle.
Utorak 24.03.2015. 14:49
+ Vojo Nasa Svetla Bucnosti............Hvala ti ko Bogu ti se zahvaljujemo..............Gledajte Voju kako drzi zastavu...........koja gori..........nacci-nato gori u paklu...........eU gori u paklu............usa gori u paklu..............svi gorite koji bombardovase i sankcionisase Srbe.................+ Vojo Hvala ti u ime celokupnog covecanstva................Hvala Bogu za Vojislava Seselja............Apostola SveSrbskoga..............Zivela Radikalna Stranka............Hvala Braco Srbska +
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online