Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 26.04.2015.
13:32
Tanjug A

"Srbija je na putu oporavka zahvaljujući SNS-u"

Potpredsednik SNS Igor Mirović izjavio je u nedelju da je ta stranka uspela da zaustavi destrukciju zemlje i trasira put ekonomskom i sveukupnom oporavku, a od članova stranke zatražio je maksimalnu posvećenost radu, bar s energijom kojom to čini lider SNS i premijer Aleksandar Vučić.

Tanjug
Svi da se ugledaju na Vučiča: Igor Mirović

Mirović je na sednici Glavnog odobra SNS, koju vodi u odsustvu  Vučića jer se on, kako je rečeno, ne oseća najbolje, konstatovao da je zemlja bila opterećena gotovo decenijskim sistematskim razaranjem a da se SNS hrabro i uspešno suočila s tim problemima vođena svojim liderom i premijerom.

 - Jasno je da tu energiju i snagu koju ispoljava SNS najjasnije i najbolje personifikuje Aleksandar Vučić - rekao je Mirović, dodajući da se stranka odgovorno suprotstavila  političkoj destrukciji, a posebno u dva pravca.

To su, naveo je, borba protiv korupcije i kriminala i uvođenje reda i zakona u zemlju, a drugi segment je ekonomski preobražaj.

Navodeći da je od 2014. bilo brojnih izazova u toj borbi, ali da je ona dala rezultate, Mirović je konstatovao da su oni vidljivi u stabilizovanju budžeta, javnih finansija, dovođenju investicija.

Za političku konkurenciju Mirović je rekao da se ona i dalje nalazi u slici mitinga i parola, praznih priča, dok je kod SNS gotovo svakoga dana jasan i vidljiv marljiv rad.

S tim u vezi je najavio da će danas, nakon sednice GO, biti potpisan jedan od najvećih ugovora u modernoj istoriji Srbije, ugovor o izgradnji Beograda na vodi.

Mirović je poručio da SNS mora i dalje da insistira još više na slozi, jedinstvu, dosledno organizovanje stranke.

- Nemojte očekivati od predsednika stranke Vučića da bude sve, da samo on bude posvećen, angažovan, da samo on ima rezultate, da samo on može da reši vaše probleme. Morate da radite u toj meri i obimu makar sa energijom i snagom kako on predvodi - obratio se  Mirović članovima Glavnog odbora.       

SNS je, podsetio je, uspela da pokrene snažne poluge za ekonomski preobražaj, da dovede zemlju u red i dužnost joj je da takvim putem nastavi, zbog čega je pozvao sve članove stranke da se ponašaju kao najviši predstavnici partije i da na svakom mestu predstavljaju SNS u skladu sa statutima i smernicama koje izdaje predsednik.    

POVEZANE VESTI

Nedelja 26.04.2015. 15:21
Ha,ha,ha, ću ljosnem od ovaj tekst.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online