Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 27.04.2015.
20:14
alo.rs A

Pokvario se avion sa ministrom Lončarom na 11.000 metara!

Tek što se stišala bura oko predsedničkog aviona kojim se Tomislav Nikolić na pola puta ka papi Franji vratio kući zbog prosute kafe, nova drama u oblacima potresla je ovog puta prvog čoveka srpskog zdravstva Zlatibora Lončara!

Tanjug
Samo rečeno da se let prekida i da avion mora da se vrati

Ministar zdravlja krenuo je sa svojom delegacijom za Kopenhagen 22. aprila letom u 18.10. Nakon što su se udobno smestili u "erbas 319" i poleteli sa Aerodroma "Nikola Tesla" ka prestonici Danske u kabini pilota izbila je uzbuna. Nakon 35 minuta leta, nedaleko od granice Mađarske i Slovačke, piloti su bili primorani da avion preusmere naz ka Beogradu!

- Svi su bili zbunjeni kada je sa razglasa saopšteno da se let prekida i da se vraćamo nazad. Posle svega što se dešavalo poslednjih dana nikome nije bilo svejedno iako nas je osoblje uveravalo da je sve pod kontrolom i da nema razloga za paniku. Rekli su nam da se radi o manjim tehničkim problemima, ali nije svejedno kada ti to saopšte na visini od 11.000 metara, na kojoj smo bili u tom trenutku. Ništa manje zbunjen od ostalih nije bio ni ministar zdravlja. Nakon što je jedna od stjuardesa prišla njemu i njegovoj sviti, ostao je smiren u svom sedištu i nastavio putovanje kao da se ništa nije dogodilo - ispričao je za Alo jedan od putnika koji se zadesio u avionu.

Sagovornik kaže da je svima laknulo kada su se nešto pre 20 časova prizemljili na beogradski aerodrom.

- Putnicima su ponudili da put za Kopenhagen nastave drugim letom. Ministar je, međutim, kako sam čuo, odustao i odmah po sletanju napustio aerodrom - dodaje ovaj putnik.

Prema podacima dostupnim na internetu, avion kojim je ministar leteo je “erbas 319“ star 10 godina, a koji se u floti “Er Srbija” nalazi od prošle godine.

Ne zna se razlog zbog kojeg je avion morao da se vrati sa pola puta.

Kako se saznaje u Ministarstvu zdravlja, ministar Lončar je sa petočlanom delegacijom krenuo u Kopenhagen na samit Svetske zdravstvene organizacije koji se tamo održava.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 27.04.2015. 20:59
stvarno nemamo sreće sa aviokompanijom : poljska vlada je poginula , makedonski predsednik, pa panamski, guatemalski, pa civilni avioni iz nemačke, holandije, Francuske, Filipine...itd... a naši : kvar do kvara i živi sleteli !!! Kada bi skočili sa 12 000 metara bez padobrana, sletili bi kao pero na Dorćolu !
Ponedeljak 27.04.2015. 20:24
Боже, ајмо мало концентрације ???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online