Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 15.06.2015.
04:00
D. N. P. - Vesti A

Vučić odlučio da preda Gazivode

"Na razgovorima u Briselu 23. juna premijer Srbije Aleksandar Vučić predaće Albancima jezero Gazivode za koje je do sada, čvrsto i kategorički, govorio da ga ne da. Cena otvaranja poglavlja za ulazak Srbije u Evropsku uniju biće katastrofalna za srpske nacionalne i državne interese."

Tanjug
Ni blizu knezu Milošu: Aleksandar Vučić

Ovo se ističe u saopštenju Patriotskog bloka na severu Kosova (čine ga DSS, Dveri, Udruženje Stara Srbija i Društvo srpsko-slovenske solidarnosti "Grigorije Stepanovič Ščerbin") u kome se još dodaje:

"Dramatičan poziv predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića građanima Srbije da treba da pokažu puno jedinstvo uoči pregovora s Prištinom 23. juna u Briselu umnogome podseća na atmosferu uoči potpisivanja Briselskog sporazuma kojim se država Srbija praktično odrekla Kosova i Metohije. Ovaj poziv liči na poziv za 'jedinstvo u izdaji', jer treba da pripremi javnost u Srbiji na ustupke Srbije tokom pregovora o Kosovu i Metohiji čime bi se zaokružila državnost ove separatističke tvorevine stvorene uz pomoć aktuelne vlasti u Srbiji."

Kud se dede Tomina platforma?

U ime Srba sa KiM, Patriotski blok pita predsednika Srbije Tomislava Nikolića "kud se dede njegova platforma o Kosovu i Metohiji" i da li će se na osnovu nje odvijati pregovori u Briselu ili će možda doživeti sudbinu "toalet papira". U saopštenju je osuđen i oružani napad na portal Košev za koji se tvrdi da je među građanima Kosova i Metohije poznat po svojoj objektivnosti i nije naklonjen režimu u Beogradu.

U saopštenju se još navodi je poistovećivanje premijera Srbije s Milošem Obrenovićem u najmanju ruku neukusno.

"Veliki srpski knez je teritoriju svoje države stalno proširivao za razliku od Aleksandra Vučića koji prostor države Srbije sve više sužava", dodaje se u saopštenju Patriotskog bloka.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 15.06.2015. 04:06
...valjda...je tako reko mmf...u mom selu,to se zove...prodana dusa...a kad bi stavili mnozinu...prodane duse...mogu..
Ponedeljak 15.06.2015. 08:54
Glasači sns nisu ni svesni šta su uradili poštenim Srbima. Oni veruju čoveku koji gazi svoju reč , gazi preko prijatelja, ne poštuje Srbiju i Srbe. Svi su mu drugi bolji samo Srbi nisu. Bio je ministar informisanja kada je bombardovan RTS, sada mu je blejonja savetnik a taj isti je želeo da se bombarduje RTS , kada će neko da povuče paralelu i istraži ZAŠTO.
Ponedeljak 15.06.2015. 12:36
prodade nas iispuvak!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online