Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 04.07.2015.
16:35
Tanjug A

"Za razliku od Tadića, Vučić se nikom ne izvinjava"

"Neverovatno je da kritike na rad Vlade stižu od Borisa Tadića koji nikada nije imao hrabrosti da povuče nijedan strateški potez" navodi Nebojša Stefanović.

Tanjug
Tadićeva politika je u stilu filma "Prohujalo sa vihorom": Nebojša Stefanović

Osim toga, prema Stefanovićevim rečima, Tadić takođe nije imao hrabrosti da donese neku tešku odluku.

- Za razliku od Borisa Tadića, premijer Vučić se nikome ne izvinjava, već drugačijim pristupom pokazuje da nam je stalo da gradimo stabilnost u regionu. Možda te Tadićeve kritike i ne treba mnogo da čude, jer on očigledno voli da gleda film 'Prohujalo sa vihorom', a takva mu je bila i politika - rekao je Stefanović reagujući na kritike lidera SDS Borisa Tadića.

Stefanović navodi da Tadićeve zamerke stižu u trenutku kada je Srbija uvažavana u svetu mnogo više nego dok je on bio predsednik, a njegova stranka na vlasti, i da Srbija dobija pohvale za akcione planove koje je napravila i da sprovodi najbolje ocenjenu ekonomsku reformu.

- Danas je premijer Aleksandar Vučić  domaćin najznačanijim svetskim zvaničnicima koji poštuju to što on radi, kao i činjenicu da je Srbija jedna od retkih zemalja u regionu koja beleži ekonomski ras t- navodi Stefanović.

- A kada govorimo o odnosima u regionu, upravo je politika Vlade Srbije, na čelu sa predsednikom Vučićem, dovela do toga da smo poštovan partner i da sa narodima susednih država imamo istorijski najbolje odnose - kaže Stefanović.

Kako je naveo potpredsednik SNS, Srbija ima rekordno nizak budžetski deficit, smanjena je nezaposlenost i vlada sprovodi politiku koja je odgovorna pre svega prema građanima Srbije i dodaje da to ne govori samo SNS, već i mnogi svetski lideri, poput Angele Merkel, ali i stručnjaci Međunarodnog monetarnog fonda.

- Razumem da neki ljudi ne mogu da se raduju napretku svoje zemlje i razumem da im politički motivi zamagljuju pogled, ali mi je neverovatno da kritike za rad Vlade Srbije stižu od Borisa Tadića koji nikada u životu nije imao hrabrosti da povuče nijedan strateški potez, niti da donese bilo kakvu tešku odluku - kaže Stefanović.

POVEZANE VESTI

Subota 04.07.2015. 17:12
Mislili smo da od Tadića niko ne može da bude gori, Vučići nas je demantovao ! On nema strateški plan, osim ispunjavanja svih želja nših neprijatelja !
Subota 04.07.2015. 17:37
тадић каква год будалетина био, НИЈЕ имао "храбрости" да потпише "бриселску капитулацију" и постави границу са КиМ ? На крају крајева - зато је и смењен...
Subota 04.07.2015. 17:19
Jeste Vucic se nikom ne izvinjava,ali sve prihvata,tako da nema razloga uopste da se izvinjava.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online