Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 30.07.2015.
12:58
n1.com A

Direktor državne lutrije Srbije podneo ostavku

Direktor Državne lutrije Srbije Aleksandar Vulović podneo je ostavku iz moralnih razloga, saznaje N1.

Tanjug
Uprkos tvrdnjama da je sve regularno Aleksandar Vulović podneo ostavku

Ostavka je usledila nakon izvlačenja igre na sreću "Loto" u utorak, a koje je izazvalo veliku sumnju gledalaca da je namešteno.

Sumnju u regularnost u 59. kolu izazvala je činjenica da se peti broj kombinacije pojavio najpre na ekranu, pa je tek onda kuglica sa tim brojem izvučena iz bubnja.

Iz Državne lutrije poručili su u sredu da je u pitanju tehnička greška i da je izvlačenje regularno. U Tužilaštvu su najavili provere. 

Predsednik Komisije za izvlačenje Ljubomir Škorić izjavio je da je došlo do "greške čoveka koji unosi brojeve sa lopticama u softverski program".

- Po zakonima verovatnoće postojala je mogućnost da izađe broj 21, i on je izašao - rekao je u sredu Škorić.

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac je navela da je Više javno tužilaštvo u Beogradu izdalo nalog policiji za prikupljanje potrebnih informacija.

Ona je istakla u sredu da je Tužilaštvo odlučno da se ceo taj slučaj detaljno ispita i poručila da će svi odgovorni biti procesurani bez obzira na funkciju koju obavljaju, a s obzirom na to da je slučaj izazvao široko uznemirenje građana.

Lutrija potvrdila ostavku

Državna lutrija Srbije potvrdila je da je direktor Lutrije Aleksandar Vulović podneo neopozivu ostavku na tu funkciju. Kako se navodi u saopštenju na sajtu Lutrije, Vulović je ostavku podneo predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučhiću.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 30.07.2015. 14:17
Samo mnogo naivni mogu da "igraju" bilo koju igru Lutrije Srbije . Sve je gola laž i čisa prevara . To je izum žutih bandia a uspešno su nastavili Vučićevi bandii . Nije slučajno bizon Đukanović se našao na čelu lutrije .
Četvrtak 30.07.2015. 13:53
Predsednik Komisije za izvlačenje Ljubomir Škorić izjavio je da je došlo do "greške čoveka koji unosi brojeve sa lopticama u softverski program". - Po zakonima verovatnoće postojala je mogućnost da izađe broj 21, i on je izašao - rekao je u sredu Škorić. ........................Od kada postoji mogucnost da lutrije znaju unaprijed sve uplacene kombinacije na listicima od tada nema igara "na srecu" vec je to obicna manipulacija i pljacka. Porez na naivne. Lutrije odlucuju kada ce biti "izvucena" premija pa cak i cija ce kombinacija biti dobitna. U evropskom lotu ucestvuju milioni igraca i milioni kombinacija su u igri. U nacionalnim lutrijama u igri su par desetaka ili stotina hiljada kombinacija pa je ipak podjednaka ucestalost "dobitnika" sto pobija teoriju vjerojatnosti. Ispada da 10 kosarkasa koji imaju 10 bacanja imaju mogucnost da ubace isto koseva ili cak i vise nego 100 igraca koi imaju isto po 10 bacanja. Neko prilicno dobro "zaradjuje..................
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online