Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 21.02.2016.
09:35
B. Živančević - Vesti A

Ničija nije do zore gorela

Izgleda da predsednik i premijer Srbije, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, spadaju u onu grupu Srba na koju je šizoidni paramecium, portparol NATO u vreme bombardovanja 1999. godine, Džejmi Šej mislio kada je tokom te "humanitarne intervencije" govorio da Srbe treba bezbrižno bombardovati jer će brzo sve zaboraviti! Pa kad su zaboravili svoju rođenu radikalsku prošlost i prodali se za par srebrnjaka, što ne bi zaboravili sve one koje je taj isti NATO pobio, unesrećio i u crno zavio.

Reuters
Iz vremena kad nisu bili zaboravni: Vučić i Nikolić sa Vojislavom Šešeljem

Vučić je nadolazeću buku oklopnih NATO transportera i tenkova obrazlagao gnusnim izmišljotinama da će isti ti vojni oklopnici štititi Srbe na samoproglašenom Kosmetu! Pa zar na Kosmetu već nisu NATO vojnici, koji se eufemistički zovu Kfor? I zašto do sada nisu štitili Srbe iz, na srpskim njivama otetim bez ikakve nadoknade, najveće NATO baze u Evropi - Bondstila već su kao krajputaši nemo posmatrali martovski pogrom 2004, ubijanje povratnika i paljenje njihovih kuća, kao i pretvaranje pravoslavnih manastira u javne nužnike?

Šta zna Nikolić šta je Ustav

Nikolić je ovih dana ćutao, sve se kao premišljao - "ni da stisne ni da prdne", ali zato kad se oglasio bezobrazluk je gromoglasno zvonio. Potpisao je Sporazum o saradnji sa NATO jer, kako se jadno pravdao, nije u suprotnosti sa Ustavom Srbije! Ma nemoj! Je l’ lepo piše u Ustavu Srbije, koji kao predsednik Srbije treba da zna napamet, da je država Srbija suverena zemlja i da su nosioci suverenosti građani, te da "nijedan državni organ, politička organizacija, grupa ili pojedinac ne može prisvojiti suverenost od građana". I zašto nas, građane niko ništa nije pitao? Jasno, zato što ste znali odgovor!

I to što je nešto u suprotnosti sa Ustavom Srbije vam je, kao, do sada bio problem?! Potpisali ste Briselski sporazum i indirektno priznali samoproglašeno Kosovo, naterali našu decu u vojne misije po svetu, smanjili penzije koje su građanima Ustavom zagarantovane, smanjili ili ukinuli socijalna davanja takođe Ustavom Srbije predviđena, nepotizmom i "burazerskom ekonomijom" naterali mnoge da odu iz zemlje...

Paprikarska kolonija

I glupima je postalo jasno da SAD i NATO neće da se povuku iz Evrope, sigurnije im je da se preko naših glava napucavaju sa Rusima. Srbija je za njih samo još jedna kolonija, u kojoj ne rastu banane već paprike, i u kojoj je svaka vlast podobnija od prethodne.

Sreća, pa vosak i fitilj nisu dugovečni. Kad smo opstali 500 godina pod Turcima, ova okupacija će nam biti zajebancija!
 

POVEZANE VESTI

Nedelja 21.02.2016. 12:47
Где су моји и остали коментари ? Били су преко 30 коментара .
Nedelja 21.02.2016. 19:37
Ocito da Niko nece da zna, a svi znaju samo sto vesto izbegavaju istinu. Srpsku Radikalnu Stranku nije osnovao Vojislav Seselj, vec je njen osnivac Tomislav Nikolic kod koga je Seselj doso posto ga je sutnula Danica Draskovic. SRS je svoj najveci procvat doziveo upravo pod vodjstvom Tomislava Nikolica izaso je kao pobednik 2007. godine, da upravo kad je Havijer Solana napravio dil Kostunica-Tadic i napravio vampirsku Vladu u pet do dvanaest koja je samo par meseci kasnije dopustila otcepljenje Kosova i proglasenje pristinske nezavisnosti. Sto se sporazuna sa NAT-om tice dobro bi bilo pogledati kako je Dragaj J Vucicevic odrzao lekciju iz patriotizma kupler Ambasadoru i potpredsedniku DSS Draganu Mrsicaninu. Pre Toga samo dan je odrzan protest VIBRATOR koalicije DSS i Dveri gde su novinari Sandu Raskovic Ivic lovili po ulici samu sa obezbedjenjem dok je Bosko Obradovic vijao ulicama novinarku Pink-a. Sadasnji sporazum je za onaj sto su potpisali DSS i DS macji kasalj. Samo zlobnici sad dizu glas, dok su tad slavili Kostunicu i Tadica kao nacionalne heroje koji potpisivanjem sporazuma sa NATO i SAD gle cuda stite interes Srba na KiM mada tada jos Pristina nije bila proglasila nezavisnost, ali predsednik Vlade Kostunica nije smeo niti hteo da pomoli nos na KiM da zastiti svoje gradjane, vec je za to sa Tadicem dao saglasnost da to u koris Srbije rade SJedinjene Americke Drzave i NATO kojima je tad po Beckoj Konveciji dat DIPLOMASKI STATUS. Pominje se bombardovanje Srbije. Pa DSS I DOS su oslobodili NATO i zemlje ucesnike bombardovanja svake odgovornosti za pocinjene zlocine, cak su povukli i tuzbe Koje su bile podnete pred sudovima. Da bi cirkus bio veci oslobodjeni su i svi kosovski Albanci koji su cinili zlocine nad Srbima na KiM iz zatvora iz Srbije. Danas se neko setio Ustava, po kom se ustavu tad postupalo? Patriote se sad setile patriotizma, malo kasno za kajanje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online