Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 15.03.2016.
13:25
Vestionline, Tanjug A

Vučić vs Tadić: Jesu li kokoške nazeble i ko je na sedativima?

Premijer Aleksandar Vučić poručio je aktuelnom i bivšem lideru DS, Bojanu Pajtiću i Borisu Tadiću, da su dobri u medijskom nastupu i kritikama, ali da su prave "domete" svog znanja i brige o građanima pokazali za vreme svoje vlasti, kada su oboreni svi rekordi u padu BDP, rastu javnog duga i nezaposlenosti.

Tanjug
Uvek tamo gde je najteže: Vučić i njegova svita u Obrenovcu

- Moje je da kao premijer uvek budem sa svojim narodom kada je teško i gde postoje problemi, pa sam tako danas u Obrenovcu po 36. put, za razliku od nekih drugih koji u taj grad nisu došli nijednom, ili su došli da drže partijske skupove - rekao je Vučić odgovarajući novinarima kako komentariše najnovije javne istupe Pajtića i Tadića.

Kosjerić

Vučić je rekao i da je Tadić o Kosjeriću govorio neistinu, da je Tadićeva vlast zavila u crno tu opštinu, koja još nije izvučena iz kandži duga od 5,5 miliona i da ne može iz toga da se izvuče uprkos pomoći Vlade od pola, do milion evra.

Prema njegovim rečima, neki lideri opozicije tražili su da ih sve televizije puste kada donesu neku pomoć i to od para koje im republička vlast uplati, od 25.000 evra.

- Ja na to mogu samo da slegnem ramenima i da im kažem "alal vera ljudi ako je to jedino što možete da uradite" - rekao je Vučić i poručio da slobodno nastave sa kritikama, a da će on nastaviti da radi u interesu naroda i države.

Vučić je naveo i da su se neki od njih dok je bila suša u Srbiji brčkali na Brionima, da su neki dok je bila zima letovali na Maldivima, a da su neki drugi svo to vreme radili, te da je uveren da građani to vide.

Vučić je rekao da je čuo Borisa Tadića kako ima neke primedbe, i podsetio da je bivši lider DS i predsednik Srbije svojevremeno, za vreme poplava u Leskovcu, "znao da pita - da li su kokoške nazeble i da li piju sedative".

- A od ulaganja i vodoprivrednih objekata ništa nije bilo. Samo neka kritikuju, od danas im kreće kampanja punim zamahom, tu svoju mržnju neka akumuliraju, a mi ćemo da akumuliramo ljubav prema Srbiji - rekao je Vučić.

Komentarišući gostovanje Tadića na jednoj televiziji, gde je rekao da sada ima više siromaštva nego u vreme dok je vladao, Vučić je rekao:

- Jeste, a i kokoške ne piju sedative - i primetio da je Tadić pokazao da "ama baš ništa ne zna o ekonomiji", osim, dodao je, ako nije bio zlonameran u toj emisiji.

Tadić je, prema njegovim rečima, "kreirao" najveći pad BDP od 3,6 odsto 2009. godine, galopirajući rast javnog duga koji još nije zaustavljen, nezaposlenost od 26 odsto, koju je ova vlast smanjila na 18 odsto...

Tadić junak

Vučić se ironično osvrnuo i na poslednje izjave lidera SDS Borisa Tadića opaskom da je opštepoznato da je on, Vučić, servilan, a da je Tadić - junak.

- To da sam ja servilan, a on junak, to je opštepoznata činjenica, to možete da pitate i strance i svi će da vam potvrde... Ali, i ne morate strance, to i građani Srbije odlično znaju - rekao je Vučić, uz opasku "neko lepše izgleda, neko bolje odglumi, ali rezultat daje samo to koliko neko radi".

- Zamislite da smo u jednu TV emisiju bili pozvani Stefanović, Čučković i ja, iz iste stanke, tako i njih trojica sa iste liste dva sata pričaju šta im pada na pamet...Tako je to u zemlji diktature i cenzure, ne znam šta bi bilo u slobodnijim zemljama - rekao je Vučić.

POVEZANE VESTI

Utorak 15.03.2016. 15:10
Ovo je BRUKA Srbije .Dva retardirana bandita pricaju o sedativima za kokoske ? Nema ozbiljnijih pitanja u Srbiji ? Posla nigde sve opljackano narod u bedi ispod ALBANIJE po standardu a Vucic o kokoskama .Vazno je da su KK I FK Zvezda debelo namireni a narod koga jeebbe . Tako nam i treba . Verujte i opet birajte bolesne majmune .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online