Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 13.04.2016.
14:56
Vestionline A

Šešelj: Otcepiće se Vojvodina, Raška blizu autonomije!

Lider radikala Vojislav Šešelj izjavio je na protestnom mitingu u Jagodini da premijer Aleksandar Vučić ne zna kako da izvede Srbiju iz ekonomske krize. On je kritikovao ekonomsku politiku Vlade koja se zasniva na subvencionisanju stranih firmi koje zapošljavaju domaće radnike. On je objasnio da se takvim ekonomskim merama kriza samo produbljuje.

Tanjug
Zaboraviti na EU i okrenuti se Rusiji: Vojislav Šešelj

Predsednik Srpske radikalne stranke je još jednom ponovio da srpski radikali žele da se odreknu puta ka Evropskoj uniji i započnu proces integracije sa Ruskom Federacijom. On je podsetio okupljene pristalice da su u Evropskoj uniji skoncentrisani svi srpski neprijatelji koji su učestvovali u bombardovanju i cepanju srpskih zemalja.

- Države članice Evropske unije odgovorne su za otimanje Republike Srpske Krajine i Kosova i Metohije, odvajanje Republike Makedonije i Crne Gore i okupaciju Republike Srpske. Nastavak procesa evrointegracija dovešće do otcepljenja Vojvodine i uspostavljanja autonomije u Raškoj oblasti - upozorio je Šešelj.

Šešelj je rekao da Srbiji u ekonomskoj sferi odgovara isključivo intenzivna saradnja sa Rusijom, jer sve što se u Srbiji proizvede može se prodati u Rusiji. On je naveo da je neophodno uvesti državne stimulacije za izvoz na rusko tržište i osudio aktuelnu vlast koja, pod pritiskom Evropske unije, nije povećala izvoz u Rusiju nakon što je ta država uvela sankcije zemljama članicama Evropske unije.

Na mitingu, koji je održan u prepunoj sali Kulturnog centra u Jagodini, pored predsednika stranke prof. dr Vojislava Šešelja govorili su i lokalni funkcioneri stranke, doktor Milovan Bojić, general Božidar Delić, predsednik Izvršnog odbora Vjerica Radeta i generalni sekretar stranke Nataša Jovanović.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.04.2016. 17:24
Moguce je jer oni mogu sami sebe da izdrzavaju.
Sreda 13.04.2016. 17:55
Ako nema opozicije, ako nema gradjanskog rata (za kretene-postoji i medijski rat i borba protiv drzavne cenzure), ako su mozgovi napustili Srbiju pored gladnih - pa sta se onda moze ocekivati od onih preostalih u Srbiji koji vredno rade, za sebe ali i za vucicevu vladu???
Sreda 13.04.2016. 18:24
"Nezaboravna pobeda" !!! NEMA zaborava , jos se Rusima tresu gace (da nije bilo Jalte - Engleza i Amera danas bi Rusi sprehali Dojc) . Uterao im Hitler strah u kosti , NE MOGU ni posle 70 godina da se ofrkeste .... Jedna jedina istorijska greska je sto Ameri prosuse nuklearke na Hirosimu i Nagasaki (nekorisna odmazda za Perl Haber) . Mnogo korisnije bi bilo da su bacene na Sank Peterburg , Moskvu ili Vladivostok , Novosibirsk , Staljingrada (Volgograd) .... danas bi taj inkubator ZLA bio miran kao "bubica" !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online