Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 26.04.2016.
11:03
Vestionline A

Ameri ruše Vučića preko "cenzus koalicije"!

Hronologija ekspresnog okupljanja opozicije i zahtev za preispitivanje brojnih izbornih neregularnosti izaziva ozbiljne sumnje da su Amerikanci umešali svoje prste u celu tu priču, piše list "Alo" pozivajući se na dobro obaveštene izvore.

Tanjug
Opozicija ukazuje na neregularnosti tokom izbora

List navodi da nakon što su se u gluvo doba noći posle izbora sastali a zatim došli u prostorije RIK-a kako bi pratili regularnost prebrojavanja glasova, predstavnici lista Dveri-DSS, DS, SDS-LDP-LSV i pokreta "Dosta je bilo" u ponedeljak su ponovo imali sastanak iza zatvorenih vrata! Nakon sastanka su naveli da je izborni proces obilovao neregularnostima i da je zbog toga dogovoreno formiranje zajedničkog pravnog tima, koji će analizirati celokupni izborni materijal!

Međutim, kako tvrdi odlično obavešten izvor lista "Alo", u centru svega što opozicija govori stoji nešto sasvim drugo - hronologija ekspresnog formiranja "cenzus koalicije u kasnim večernjim časovima izaziva ozbiljne sumnje da su Amerikanci umešali svoje prste u celu tu priču.

- Formiranje takozvane "cenzus koalicije" može se dovesti u direktnu vezu sa američkim ambasadorom Kajlom Skotom, koji je cele noći bio u izbornom štabu Demokratske stranke! Skot je u 23.30 napustio izborni štab demokrata, a pola sata ranije, tačno u 22.58, informativna služba DS-a saopštila je da će u prostorijama DS-a na Terazijama biti održan hitan sastanak "cenzus koalicije" kako bi se ujedinili Bojan Pajtić, Boško Obradović, Sanda Rašković Ivić, Čedomir Jovanović, Saša Radulović i Boris Tadić - tvrdi taj izvor.

- Lideri koji do sada jedni o drugima uopšte nisu imali reči hvale. Setite se samo da je Radulović do skoro tvrdio da Pajtić ometa njegov izlazak na izbore, dok su Čeda i Radulović vodili rat o tome ko je Vučićev trojanski konj - podseća isti izvor.

SNS: Bestidno se udružuju da sruše Vučića

Tanjug
Vladimir Đukanović

Komentarišući ujedinjenje i postupke takozvane cenzus koalicije Vladimir Đukanović, visoki funkcioner SNS-a, ističe da ga to uopšte ne iznenađuje, budući da je uveren da oni imaju zajednički jasan cilj, a to je srušiti Vučića, kao i da za to imaju podršku.

- Skandalozno je što se ovde govori o ljudima koji kada se svi zajedno skupe imaju 20 odsto podrške građana. Oni pričaju o nekakvoj izbornoj krađi, a podržava ih sve zajedno 20 odsto građana. O bestidnosti tih ljudi najbolje govori što im nije strano to da se svako sa svakim udružuje samo da bi srušili Vučiča. Oni pričaju da će biti pokradeni, a razlika između njih i Vučića je drastična, da imaju bar 49 odsto, pa da se plaše da će biti pokradeni. Njih ujedinjuje jedino želja da sruše Vučića, a iza njih sigurno stoji neko ko je jak i kome bi to odgovaralo - smatra Đukanović.

POVEZANE VESTI

Utorak 26.04.2016. 11:52
Mislim da je ponašanjem Američkog ambasadora Vučiću pobeda presela za sva vremena . Mešanjem u izborni rezultat i aminovanjem svih u Srbiji pokazuje u kakvom je ROPSTVU Srbija danas .
Utorak 26.04.2016. 14:23
Ма кратко и јасно можемо само да кажемо СЛОБО нека вам је лака земља .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online