Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 29.04.2016.
15:36
Vestionline A

I SNS brani demokratiju: Krivične prijave protiv opozicije!

Funkcioner SNS Aleksandar Martinović najavio je podnošenje krivičnih prijava protiv lidera opozicije zbog "pokušaja manipulacije izbornim procesom".

Tanjug
Protiv nedemokratskog ponašanja pojedinaca: Aleksandar Martinović

Kako je rekao, prijave će biti podnete protiv lidera DS, DSS, Dveri i pokreta Dosta je bilo Bojana Pajtića, Sande Rašković Ivić, Boška Obradovića i Saše Radulovića.

- Podnećemo krivične prijave zbog svega što su probali da urade, da manipulišu izbornim procesom, da vrše nezapamćeni pritisak na RIK i da se na silu uđe u Narodnu skupštinu - rekao je Martinović.

Martinović, koji nije spominjao lidere koalicije SDS-LDP-LSV, izjavio je da je ono što se dešavalo tokom noći između četvrtka i petka nezabeleženo u istoriji moderne demokratije u Srbiji. 

- Nezabeleženo je da predsednik jedne političke opcije koja je učestvovala na izborima sa galerije posmatra sednicu RIK, na šta nije imao pravo, ali mu je iz političke kurtoazije to omogućeno, nakon saopštavanja rezultata počne da vređa najpogrdnijim rečima predsednika RIK i direktora Republičkog zavoda za statistiku - izjavio je Martinović. 

Funkcioner SNS je rekao "da je to je sve samo ne demokratsko i parlamentarno ponašanje". 

 

POVEZANE VESTI

Petak 29.04.2016. 16:06
РИК је опозицију примио баш лијепо. Изразговарали су се. Чуле су се разне притужбе на рачун изборног процеса. Тражила се контрола сваког џака и записника комисије са терена. Одједном, постало је јасно да су сви подаци, осим оних из централе СНС циркуса, почели да постају и подаци РИК-а. Да ли због телефонског позива из СНС централе која се уплашила толико очигледне Вучићеве лажи и јавне крађе, или пак због евентуалног позива из америчке амбасаде која је и иначе увијек спремна да у православним државама сије циркусе и прави хаосе? А зашто не обоје? Бог Једини зна! Али није то сада највише важно. Америчког амбасадора нису бирали грађани Србије. Бирала га је Бијела Кућа али му је архикловн СНС циркуса дао сву власт још давно и много година раније. Најважније је сада нешто сасвим друго, иако знамо да су и СНС централа и америчка амбасада само мозак Великог Циркуса који се спрема и догађа Србији. Најважније је да је архикловн напредног циркуса и велики мутант циркуске идеологије, јавно и драстично слагао милионе гледалаца пред ТВ екранима и још једном потврдио да је спреман на све. А како народ лијепо каже: Ко лаже тај и краде. Овај лажљиви СНС премијер и кловн директно одговара ипак грађанима Србије а управо он је прије тога тврдио да нико од три коалиције око цензуса не улази у Парламент и да је СНС освојио више од 50 процената гласова. Испоставило се да ни једно ни друго није тачно и да се ради о диригованој лажи и превари. Тек тада настаје паника у улици кловнова. Треба се наћи оправдање газди свих напредних кловнова. И тада, по наређењу из врха циркуса, цијели СНС почиње да кука док архикловн и велики вођа свих патуљака прозива виле са Пештера. Оптужује се свак, па и попљачкане странке око цензуса. Чак и чувени РИК којим иначе, гле чуда, руководи управо СНС, почиње да риче од кукања. По налогу из централе кукају и ричу и на РТС-у. Све је у црнини и сузама бола. Сви се посипају пепелом. Драматизација и кукумакање СНС архикловна постаје све заглушније. Чак се на сједници РИК-а јавно прозива америчка амбасада и амбасадор Скот. Све се своди на причу: Куку нама поштењачинама! Јаој нама, покрадоше нас! Само што нам од јада не кажу јавно и ово: То није фер!!! Јесте да ми крадемо, али ми увијек крадемо и лажемо у вашем интересу!!! Али, на крају крајева, све се свело на оно кад неки кловн и лопов виче… Држте лопова!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online