Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
88
Nedelja 21.08.2016.
17:10
Vestionline A

Ljaljić: Dačić se nije odrekao Miloševića i primitivno me napada

Potpredsednik vlade i ministar trgovine Rasim Ljajić izjavio je da nije imao nikakvu nameru da polemiše sa potpredsednikom vlade Ivicom Dačićem, već da su on i njegova stranka samo izneli svoj stav o podizanju spomenika Slobodanu Miloševiću.

Twitter/RFERL
Kad jednom izgubite vođu...

- Mi smo se samo usprotivili inicijativi da se Miloševic rehabilituje. Borio sam se protiv Slobodana Miloševica i bio sam clan DOS-a. Koliko god da sam doprineo njegovom padu, na to sam veoma ponosan. Ja ne moram da budem u Vladi, ako je cena podrška Miloševicu", rekao je Ljajić povodom Dačićeve izjave.

Govoreci o Miloševicu, Dačić je u nedelju na konferenciji za novinare kritikovao Vuka Draškovica i Rasima Ljajića, koji su se prethodnih dana usprotivili inicijativi SPS-a da se bivšem predsedniku Srbije podigne spomenik.

- Stranka Rasima Ljajića govori protiv mene, a svi se oni kriju iza Vučića - ocenio je Dačić.

Prema njegovim rečima, to bi bilo isto kao kada bi obnovio zahtev za smenu Ljajića jer je, kako je Dačić istakao, u čitulji Aliji Izetbegoviću naopisao "dragi predsedniče". "Moj predsednik je barem bio Milošević", dodao je Dačić.

- Izjavom da sam protiv podizanja spomenika Miloševicu nisam hteo da polemišem sa Ivicom Dačićem. Ako je to njega pogodilo, meni je žao. On se njega ocigledno nije odrekao, pa me sada pričom o citulji Aliji Izetbegoviću, koja je odavno poznata, primitivno napada - kaže Ljajić.

Ljajić kaže da je ponovno otvaranje priče o čitulji Izetbegoviću "nizak udarac Dačića". On podseća da je u SDA Alije Izetbegovića bio do početka devedesetih.

- Bio sam tamo dok je ta stranka postojala na teritoriji cele Jugoslavije, a kada se SFRJ raspala, izašao sam iz nje --naveo je Ljajić.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 22.08.2016. 06:04
slobo izddajnička komunjara nikada se nije izjasnio kao srbin niti se smatrao srbinom, nije bio ni hrišćanin (nije kršćen), nego antihrist. kao što vidimo na priloženoj slici čak ni na sahrani (ni na grobu) nema krsta nego neka drvena lopata. komunjara i anthrist bio i ostao.
Ponedeljak 22.08.2016. 05:54
slobo izddajnička komunjara nikada se nije izjasnio kao srbin niti se smatrao srbinom, nije bio ni hrišćanin (nije kršćen), nego antihrist. kao što vidimo na priloženoj slici čak ni na sahrani (ni na grobu) nema krsta nego neka drvena lopata. komunjara i anthrist.
Ponedeljak 22.08.2016. 05:54
slobo izddajnička komunjara nikada se nije izjasnio kao srbin niti se smatrao srbinom, nije bio ni hrišćanin (nije kršćen), nego antihrist. kao što vidimo na priloženoj slici čak ni na sahrani (ni na grobu) nema krsta nego neka drvena lopata. komunjara i anthrist.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online