Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 01.03.2017.
00:10
Vestionline, Informer.rs A

NATO hoće da zgazi Srbiju

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg pozvao predsednika Makedonije da mandat za sastav nove vlade poveri Zoranu Zaevu, koji sa Šiptarima optužuje Srbiju za genocid?! Istovremeno, NATO na silu preuzima Crnu Goru, gura Bakira Izetbegovića u sukob sa Srbima i sprema haos na Kosovu...

Reuters
Ta silu uzimaju Crnu Goru i Makedoniju, a plan je da ukinu  i Srbiju kao slobodnu i nezavisnu državu!

Zločinački NATO pakt, isti onaj koji je pre 18 godina počinio kriminalnu agresiju na Srbiju i Crnu Goru, svakoga dana sve ozbiljnije preti našoj državi, i to bukvalno sa svih spoljnih granica!

Da NATO i te kako ima opasne planove za Srbiju, rečito pokazuje i to što je generalni sekretar ovog saveza Jens Stoltenberg preksinoć pozvao predsednika Makedonije Đorđa Ivanova da mandat za sastav nove vlade poveri lideru SDSM Zoranu Zaevu. A taj Zaev se, kako smo već pisali, tokom pregovora o formiranju vlade sa šiptarskim partijama obavezao da optuži Srbiju za genocid nad Albancima koji je navodno počinjen od 1912. do 1956. godine?!

Ovo je, inače, slučaj bez presedana, jer je potpuno neverovatno da se šef NATO pakta meša u unutrašnja politička pitanja jedne zemlje, koja pritom nije ni član tog vojnog saveza!

Lomljenje kičme

Istovremeno, pored zakuvavanja krize u Makedoniji i huškanja Makedonaca protiv Srba i Srbije, NATO pakt, uprkos brojnim upozorenjima Rusije, i dalje pokušava da na silu uvuče Crnu Goru u svoje članstvo.

Takođe, čelnici NATO guraju lidera SDA i bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića u novi sukob sa Srbima tako što podržavaju reviziju tužbe za genocid protiv naše zemlje. Konačno, zapadna vojna alijansa otvoreno podržava formiranje takozvane vojske Kosova, šalje oružje i sprema radikalizaciju i haos u južnoj srpskoj pokrajini.

Na sve to, NATO pakt kontroliše i susednu Albaniju, čiji premijer Edi Rama otvoreno podržava i lobira za nezavisnost Kosova.

Odakle nam sve i kako prete

* Kosovo - NATO pakt podržava formiranje takozvane vojske Kosova, obučava bivše članove terorističke OVK, šalje opremu i naoružanje, ima bazu Bondstil
* Makedonija - ova država je defakto pod kontrolom NATO, koji je naredio da se mandat za novu vladu poveri Zoranu Zaevu, a ovaj je pristao da zajedno sa Albancima tuži Srbiju za navodni genocid
* Albanija - zemlja članica NATO, premijer Edi Rama konstantno provocira Srbiju i otvoreno podržava samoproklamovanu nezavisnost Kosova
* Crna Gora - NATO je na silu uvlači u članstvo, aktuelna vlast optužila srpske državljane za navodni pokušaj državnog udara
* BiH - pod punom kontrolom NATO, lider SDA i bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović Međunarodnom sudu pravde podneo reviziju tužbe za genocid protiv Srbije
* Hrvatska - članica NATO, neoustaški režim koristi svaku priliku da provocira Srbiju i da je koči u pregovorima sa EU
* Mađarska - članica NATO, odlični odnosi
* Rumunija - članica NATO, vrlo dobri odnosi
* Bugarska - članica NATO, dobri odnosi uz sporadične provokacije

Pod NATO palicom je i Hrvatska, u kojoj neoustaški režim na čelu s premijerom Andrejem Plenkovićem i predsednicom Kolindom Grabar Kitarović ne bira načine da "zarati" s nama, a očigledno za obnovu nacističke politike ima prećutnu podršku NATO.

Sve ovo, tvrde upućeni, jeste koordinisana akcija Zapada koja ima cilj da se Srbija oslabi i natera da odustane od nezavisne politike. Plan zapravo jeste da se ukine Srbija kao slobodna i nezavisna država.

- Srbija je okružena NATO državama i Alijansa to vešto koristi. Ne treba biti analitičar, pa ne videti da Zapad u određenim trenucima fabrikuje "krize" i pritiska Srbiju. Metoda "lomljenja kičme" trajaće sve dok Beograd bude samostalno odlučivao - prenosi izvor "Informera", zapadni diplomata koji je insistirao na anonimnosti.

POVEZANE VESTI

Sreda 01.03.2017. 00:44
NATO na silu preuzima Crnu Goru, gura Izetbegovića u sukob sa Srbima i sprema haos na Kosovu. Zločinački NATO pakt, isti onaj koji je pre 18 godina počinio kriminalnu agresiju na Srbiju i Crnu Goru, svakoga dana sve ozbiljnije preti našoj državi, i to bukvalno sa svih spoljnih granica. Da NATO ima opasne namere za Srbiju, rečito pokazuje i to što je generalni sekretar ovog saveza Jens Stoltenberg preksinoć pozvao predsednika Makedonije Đorđa Ivanova da mandat za sastav nove vlade poveri lideru SDSM Zoranu Zaevu, koji se tokom pregovora o formiranju vlade sa albanskim partijama obavezao da optuži Srbiju za genocid nad Albancima koji je navodno počinjen od 1912. do 1956. godine. Ovo je inače slučaj bez presedana, jer je potpuno neverovatno da se šef NATO pakta meša u unutrašnja politička pitanja jedne zemlje, koja pritom nije ni član tog vojnog saveza. Pored Makedonije NATO pokušava da u sukob sa Srbijom uvuče i Crnu Goru kroz prijem u svoje članstvo. Isto je i sa Bakirom Izetbegovićem koga guraju ispred Bošnjaka u novi sukob sa Srbima tako što podržavaju reviziju tužbe za genocid protiv naše zemlje. Takođe podržavaju formiranje takozvane „vojske Kosova“ i radikalizaciju i haos u južnoj srpskoj pokrajini. NATO, uz sve to ima dobre odnose sa vlastima u Albaniji i Hrvatskoj. U Albaniji Edi Rama koji lobira za „nezavisno Kosovo“, a u Hrvatskoj krajnje desničarski režim Andreje Plenkovića i Kolinde Grabar Kitarović. Plan jeste da se Srbija oslabi i natera da odustane od slobodne i nezavisne politike.
Sreda 01.03.2017. 10:26
Србија је откада окупирана не разумем овај наслов!?Драсковиц је тада потписао из-дају а данас владају слуге српски непријатеља!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online