Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 20.04.2018.
07:50
Z. Mirković - Vesti A

Projekat Beograd na vodi predstavljen u Beču: Luksuz na obali Save

Beograd na vodi, projekat novog urbanog gradskog centra u Beogradu, koji je ujedno i najveći građevinski poduhvat u Srbiji, predstavljen je na ovogodišnjem forumu Svet nekretnina (Realty Wolrd) u Beču.

Z. Mirković
Turistička atrakcija: Maketa Kule

Na forumu u centru Beča, koji je okupio brojne investitore i profesionalce iz oblasti nekretnina oko zajedničke teme istraživanja investicionih mogućnosti širom sveta, prisutni su imali prilike da saznaju više o novoj stambenoj zgradi BW Magnolia, koja je, kako su kazali na prezentaciji nadležni, dizajnirana da obezbedi miran život u samom srcu grada.


-BW Magnolia je savršen izbor za one u potrazi za idiličnom atmosferom, dok istovremeno nudi sve što je potrebno za udoban život u blizini ključnih poslovnih i istorijskih atrakcija Beograda. Ovi stanovi ispunjavaju najviše standarde modernog dizajna u kombinaciji s vrhunskim materijalima, većina ima terasu, a stanovi u prizemlju imaju pristup privatnom dvorištu. Početak prodaje stanova u stambenoj zgradi BW Magnolia najavljen je za petak, 11. maj - rekao je menadžer prodaje Milovan Savić na bečkom Forumu.

Takođe je ukazano i na kulu Beograd, zgradu koja će predstavljati pravu turističku atrakciju kao buduća najviša zgrada u Srbiji. Taj projekat je bio među najzanimljivijim na bečkom Forumu.
Inače, u tu kulu, kako je planirano, useliće se ekskluzivni brend St. Regis, koji će u njoj otvoriti svoj sedmi hotel u Evropi, što Beograd stavlja na mapu najprestižnijih evropskih gradova.
Ukazao je da je počela i prodaja The Residences at The St. Regis Belgrade, luksuznih brendiranih St. Regis stanova, prvih u Evropi.

Ovi stanovi će se takođe nalaziti u Kuli Beograd, gde će budući vlasnici imati priliku da biraju između 220 ekskluzivnih apartmana u rasponu od 57 do 171 kvadratnog metra.
- The Residences at The St. Regis Belgrade ponudiće vrhunske domove neprevaziđenog kvaliteta, prilagođene onima koji žele da im jedinstveno St. Regis iskustvo boravka postane deo svakodnevice. Vlasnici stanova imaće pristup renomiranim uslugama poput St. Regis spa centra, mogućnost uživanja u obroku s ličnim kuvarem, a na raspolaganju će im biti i prepoznatljiva usluga St. Regis batlera - rečeno je na Forumu.

Povodom bečkog stručnog skupa Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a izrazio je, u saopštenju, čvrsto uverenje, da, primenjujući najviše standarde u građevinarstvu, ovim projektom kreiramo jedinstveni urbani centar koji će privući one koji ne prihvataju ništa osim najboljeg.

Prvi stanari ove godine

Ove godine, Belgrade Waterfront će otvoriti vrata prvim stanarima u okviru stambene zgrade BW Residences.

- Do sada smo Belgrade Waterfront uspešno predstavili u Londonu, Stokholmu, Cirihu, Podgorici i Banjaluci i nastavićemo da ulažemo mnogo u predstavljanje ovog sveobuhvatnog kompleksa građanima Srbije koji žive u inostranstvu - rekao je Nedeljković.

U okviru Belgrade Waterfront-a, u toku su radovi na stambenim zgradama BW Parkvienj i BW Vista, čiji je završetak planiran za 2019, a koje su takođe u prodaji - visoke 82 metra, one će ponuditi širok spektar pogodnosti važnih za različite životne stilove.

Na predstavljanju projekta Beograd na vodi je bio ambasador Srbije u Beču Pero Janković.

Magnet za investicije

Belgrade Waterfront je projekat investitora u nekretnine iz Abu Dabija, Eagle Hills, koji razvija nove gradske oblasti i destinacije koji promovišu lokalnu ekonomiju, otvaraju nova radna mesta i privlače lokalne i međunarodne investicije, dok istovremeno pozitivno utiču na biznis i turizam.

Za svoje stanovnike, Belgrade Waterfront će obezbediti kvalitet, pouzdanost i udobnost, na jedinstvenoj lokaciji pored reke, zaključeno je na prezentaciji u Beču.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online