Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Subota 07.05.2011.
09:18
Alo A

Bin Ladena ubili u pidžami

Istina uvek ispliva na površinu! Posle četiri dana laganja iz Bele kuće o tome da je Osama bin Laden bio naoružan i da je koristio ženu kao živi štit, konačno su procurile informacije sa lica mesta o tome šta se zapravo dogodilo u noći između nedelje i ponedeljka.

Amal al Sadah i Osama bin Laden
 

Amal al Sadah (27), najmlađa od četiri žene koliko je imao Osama bin Laden i koja se trenutno nalazi pod kontrolom pakistanske vojske, otkrila je istinu o kobnoj noći i detalje o životu sa najtraženijim teroristom na svetu!

Treća najveća vest u 21. veku!

 

Ubistvo Osame bin Ladena već sada je na trećem mestu na listi najvećih vesti u 21. veku, pokazuje istraživanje koje je obavilo američko udruženje "Global lengvidž monitor“ (GLM).

 

Ubistvo Bin Ladena već je zasenilo venčanje britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton, koje je jedno od 10 najpopularnijih medijskih događaja u 21. veku. Priča o likvidaciji lidera Al Kaide pomenuta je više od 84 miliona puta u globalnim štampanim i elektronskim medijima, društvenim i drugim internet stranicama.

 

Prve dve vesti su ekonomski rast Kine i izbor Braka Obame za predsednika.

"Ona i njen suprug su pet godina živeli u istoj sobi na spratu kuće. Tokom ispitivanja je rekla da Osama nikad nije napuštao sobu niti izlazio iz kuće kako ga ne bi videli“, rekao je pakistanski neimenovani zvaničnik.


Amal al Sadah je rođena u Jemenu, a ispitana je sa još dve Osamine supruge, koje su pakistanske vlasti stavile u pritvor posle akcije mornaričkih "foka“ u Abotabadu. Ona tvrdi da Osama nije bio naoružan niti je na bilo koji način predstavljao pretnju za američke specijalce:

"Ubili su ga dok je još bio u pidžami“, rekla je na ispitivanju Amal al Sadah, koju su američki specijalci ranili u nogu i odgurnuli je na putu do Bin Ladena. Ona tvrdi da nije videla trenutak kada je Osama ubijen. Pakistanske vlasti drže i osmoro ili devetoro dece koja su pronađena u Bin Ladenovoj kući nakon što su specijalci otišli. U kući su pakistanske vlasti pronašle tela trojice ubijenih muškaraca, od kojih je jedan navodno Halid bin Laden, Osamin sin. Nijedan od njih nije bio naoružan i postavlja se pitanje da li su svi hladnokrvno pogubljeni.


Podsećamo da je Saifa (12), Osamina najmlađa ćerka, izjavila da su njenog oca američki specijalci uhvatili živog, a onda ga ubili.


Pakistanski zvaničnik rekao je da pripadnicima CIA nije dozvoljen pristup ženama u pritvoru, od kojih pakistanski zvaničnici još uzimaju izjave. Oglasio se i drugi visoki pakistanski zvaničnik koji je želeo da ostane anoniman, a koji tvrdi da je Bin Laden ostao sa nedovoljno novca poslednjih dana i da se Al Kaida podelila na dve frakcije, od kojih veću kontroliše grupa broj dva Ajmana al Zavahirija.
On je istakao da na to ukazuje i činjenica da vođa Al Kaide nije imao obezbeđenje u kući ili sledbenike u blizini koji bi uzeli oružje da ga odbrane. U kući su pronađeni samo jedan "kalašnjikov“ i jedan pištolj.


Teroristička organizacija Al Kaida je na nekoliko islamističkih sajtova juče potvrdila smrt svog lidera Osame bin Ladena i najavila da će uskoro biti emitovana traka koju je Osama snimio nedelju dana pre smrti.


"Njegova krv neće biti uzaludna i Al Kaida će nastaviti da napada Ameriku i njene saveznike. Smrt Bin Ladena će biti prokletstvo za Ameriku. Njihova sreća će se brzo pretvoriti u tugu, a krv će im se pomešati sa suzama. Pozivamo našu braću u Pakistanu na čijem tlu je naš šeik ubijen da ustanu i započnu borbu“, navodi se u saopštenju.

POVEZANE VESTI

Subota 07.05.2011. 09:29
Nemojmo se cuditi sto nisu i nece objaviti sliku ubijenog Bin Ladena. Setite se samo slika iz Iraka kako se americki vojnici (pa cak i zene) izivljavaju nad ubijenim vojnicima. Sta li su sve izmislili i radili sudeci po ovom iskustvu sa Bin Ladenom "u pidzami"? Njihova masta za okrutnost --- znamo jos iz Vijetnama, ne samo iz Iraka, ne zna za granice------- Sirota zena i deca, ako su videli i samo detaljno likvidaciju........
Subota 07.05.2011. 10:27
nije mi jasno, koje zapravo trebao da bude ubijen: OBAMA ILI OSAMA ??? ili oba???
Subota 07.05.2011. 09:50
Kako da ne, samo što se Osama davno razveo od bivših supruga koje su odvele decu sa sobom a ova nesretan Amal sa ćerkom Safijom je živela u kuči nekadašnjeg Osaminog kurira i njegovog brata sa njihovim ženama i decom. Ko je sa njima pogubljeni mladić još se ne zna kao što se ne zna ni ko je "Osama" koji je ubijen. Što se tiče izjave ove žene njoj je ovo idealna prilika da jednom za uvek zatvori priču o Bin Ladenu kao izgovor za USA da teroriše muslimane. Ali dobro, Bin Laden sa AK 47 i pištoljem nije isplaio ni metka, nije čuo helikoptere ni onaj strašni tresak kad mu je helikopter pao pd prozor.Ovo je "najintenzivniji članak koji smo pročitali u životu".
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online