Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 10.05.2011.
02:14
Vestionline A

Iran: Bin Laden odavno umro od bolesti

Iranski ministar obaveštajnih poslova Hejdar Moleši izjavio je da Teheran ima dokaze po kojima je lider Al Kaide Osama Bin Laden umro od bolesti mnogo pre akcije američkih specijalaca u kojoj je ubijen, izvestila je iranska agencija FARS.

"Imamo precizne informacije da je bin Laden preminuo od bolesti pre izvesnog vremena", rekao je Moleši, a prenela agencija RIA Novosti.

Još će dugo izazivati kontroverze: Osama Bin Laden

"Ako su američka vojska i obaveštajci zaista uhapsili ili ubili bin Ladena, zašto ga ne pokažu, zašto su njegov leš bacili u more?, upitao je Moleši.

POVEZANE VESTI

Utorak 10.05.2011. 02:38
Pisalo je jos davno da je teski bubrezni bolesnik,a Benazir Buto je izjavila da je on umro,a narod u Pakistanu na pitanje novinara o Bin Ladenu svi kazu da je on odavno mrtav,a onaj sto gleda TV na snimku,lepo rece jedan Pakistanac da to nije Bin Laden nego njegov komsija kojeg zna mnogo godina rece mu i ime,i da se svi tamo znaju.Amerika je sa ovim navodnim ubistvom napravila pravi cirkus,i zasluzila sprdnju celog sveta,umesto da joj se dive kao tupavi americki narod,koji je u nezavidnoj ekonomskoj situaciji sa 20 miliona bez posla.
Utorak 10.05.2011. 07:45
Kako bre niko ne pita za identitet tih ljudi što su pobijeni. Na nekoga imanje mora da je uknjiženo, Neko je dobijao račun za struju, ona sitna deca su išla u školu imali su ime i prezime. Pobili su gangsteri na spavanju mirne ljude kod kojih je živela ova nesretna Amal. Eno u Siriji majka od prve Osamine žene dobila infarkt i umrla kada je čula da je OŽIVEO pa ubijen metkom a ne glogovim kolcem.Njena ćerka davno pokupila decu i otišla od Bin Ladena. Onaj čiča što gleda TV je kao dokaz da je Osama bio živ pa gledao Obamu na friškim vestima. Samo fali da greškom puste snimak sa datumom Monday, 02 May 2011. Obratite pažnju, nije isključeno kakvi su debili.
Utorak 10.05.2011. 14:20
Zasto Ameri ne objave dokazni materijal o ubistvu Bin Ladena? Pa zato sto su Ameri najobicniji lazovi, i nista drugo!!! Da su ga ubili, bilo bi slika na sve strane, iz svih perspektiva i uglova... Bilo bi slika cak i o njegovom izbacivanju u more, pardon "pohranjivanju u more"! Pa oni prosto nebi mogli izdrzati, a da takve slike ne objave!!! Ovako zele samo da nas natjeraju da vjerujemo... Pa nismo Amerikanci, majku mu!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online