Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 18.05.2011.
06:12
Vestionline A

Stros-Kana kontrolišu da se ne ubije

Izvršni direktor Međunarodnog monetarnog fonda Dominik Stros-Kan, koji je u pritvoru pod optužbom za seksualni napad na hotelsku sobaricu, stavljen je pod režim nadgledanja da ne bi izvršio samoubistvo, prenose beogradski mediji.

Dominik Stros-Kan pod nadzorom
 

Zatvorske vlasti kažu da on nije pokušao sebi da naškodi, ali da na njega pažljivo motre za svaki slučaj. Stros-Kan je smešten u krilo zatvora na Rajkers Ajlendu sa 14 ćelija, namenjeno zatvorenicima obolelim od zaraznih bolesti, a koje je sada prazno.


Portparol zatvorske jedinice Stiven Morelo izjavio je da se to čini sa ljudima višeg ranga kako ne bi došli u konakt sa drugim zatočenicima. Ćelija ima toalet i lavabo, a Stros-Kan tamo dobija tri redovna obroka. Morelo kaže da on može da s vremena na vreme napusti ćeliju i prošeta zatvorskim krilom, kao i da jedan sat dnevno da provede na vazduhu.


Pošto još čeka suđenje, Stros-Kan nije u obavezi da nosi zatvorsku uniformu, već svoju odeću. Jedino ne sme da nosi cipele.


Zatvor Rajkers Ajlend nalazi se na istoimenom ostrvcetu između njujorških predgrađa Kvins i Bronks. Na pitanje novinara kako da se dođe do Rajkers Ajlenda, Morelo je rekao da je najbrži način ako udarite policajca.

Advokat: Sobarica u traumi

Sobarica hotela Sofitel koja se našla u centru skandala sa šefom Međunarodnog monetarnog fonda Dominikom Stros-Kanom, u stanju je potpune traume, izjavio je danas njen advokat Džef Šapiro. Njen svet se okrenuo naglavačke, rekao je Šapiro i dodao da se radi o 32-godišnjoj majci, poreklom iz Gvineje, koja živi sa 15-godišnjom kćerkom, koju izdržava. Od kada se to dogodilo, nije bila u stanju da ode kući. Ne može nazad na posao i ne zna kakva će biti njena budućnost, kaže advokat.

POVEZANE VESTI

Sreda 18.05.2011. 08:07
Sarkozijevi su navukli napaljenog čiču. Kan ima svoju rezidenciju u Vašingtonu - sedištu MMF. Odatle je trebao da leti za Nemačku na sastanak sa Merkelovom. Namestili su budali neki kao poslovni sastanak u Njujorku i rezervisali hotel iz francuskog lanca Sofitel. Namestili su mu ovu sobaricu iz Gvineje za oralni i analni seks i kada je počela da se dernja, ovaj je pobegao. Na letovima Air France ima uvek rezervisano mesto u prvoj klasi i upao je u avion gde ga je FBI pokupio. Jedan obrok u Rikersu košta 1,8 $, a crni zatvorenici čekaju bogatog belca koji je silovao crnkinju. Ko se ne bi ubio sa tom perspektivom, a bio je viđen kao predsednik Francuske.
Sreda 18.05.2011. 10:39
opasan,je sarko..nije on macji kasalj,ovaj matori perver,ga je podcenio...kan je poznat kao sex manijak,a kazu voli i svinger parti...trebao je da leci tu njegovu pohotu..kao majkl daglas,koji je uspeo da obuzda hormone
Sreda 18.05.2011. 07:17
Мора да би се убио због гриже савести... а и није са осталом багроп... ипак је то дир. ММФ-а.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online