Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 09.10.2011.
10:13
Alo A

Egipćani žene Srpkinje na 10 dana

Srpkinje su se ovog leta pomamile za Arapima! Naime, egipatska letovališta, pre svih Hurgada i Šarm el Šeik, prepuna su lokalnih žigola na čiji šarm padaju turistkinje iz celog sveta, među kojima je i sve više naših devojaka i dama željnih provoda i dobrog seksa!

Međusobno iskorišćavanje: One željne avanture, a oni para i poklona

Ove godine, kao nikada pre, mnoge lakomislene devojke pale su na šarm nekog od nekoliko hiljada lokalnih žigola, koji su ih veoma lako i brzo preveli žedne preko vode i - oženili na 10 dana! Osim, naravno, onih koji su svesno htele da dožive seks avanturu upravo s Arapima.


"Ti si lepša nego Nefertiti i Kleopatra zajedno! Ti si moja Šeherezada iz '1001 noći, habibi'! Zaista si prelepa i jedinstvena", tek je jedna od sijaset fora na koje obično padaju devojke uz Rusije, Poljske, Velike Britanije i Nemačke, a u poslednje vreme sve više i onih iz Srbije.


Osim klasičnog muvanja obasipanjem komplimentima, egipatska žigola razvila su i druge uspešne tehnike. Tako, primera radi, u dilu s lokalnim trgovcima obezbeđuju turistkinjama "povoljnije cene" razne robe, pošto se daleko uspešnije cenkaju. Neretko se dešava da im devojke, u znak zahvalnosti, kupuju razne poklone, a oni im uzvraćaju čašćavanjem pićem ili gledanjem u dlan.


Tehnika muvanja lokalnih Egipćana naprosto je fascinantna - da li zbog toga što su zaista novootkriveni Don Žuani ili možda zato što devojke svesno idu u takve avanture, manje je bitno. Ali, ono što je u ovoj zemlji krajnje specifično jeste specijalna vrsta bračnog dokumenta, poznata kao "orfi ugovor".


Sklapanje ovog dokumenta Egipćanima omogućava da nesmetano borave u mestima poput Hurgade i Šarm el Šeika, u kojima su turisti tretirani kao svetinje, čak toliko da lokalnom stanovništvu, koje nije zaposleno u turističkoj industriji, nije dozvoljeno da tu borave. Osim, naravno, ako im tamo nisu bračni partneri. 

Posedovanje "orfi ugovora" omogućava im čak i da borave u većini hotelskih kompleksa, iako postoje i oni koji, ipak, to ne dozvoljavaju. Za sklapanje ovog ugovora dovoljno je da se ode kod advokata, i to bez svedoka, plati 150 egipatskih funti za dokument, kao i honorar advokatu od 50 funti. Isto toliko i za razvod. Ili ukupno 30 evra. Neretko se dešava da su istovremeno "oženjeni" s više devojaka, pa čim jedna od njih ode kući, ne moraju odmah da jure drugu kako bi izbegli deportaciju van turističkog centra, a što je inače česta pojava.

Primera radi, jedan od lokalaca, koji se predstavio kao Ahmed, samo u jednom mesecu uspeo je da se oženi i razvede čak 10 puta! Ako dodamo da su ovi momci odlični poznavaoci najmanje nekoliko svetskih jezika, da neretko uče devojke da rone i da su odlični manipulatori, nije ni čudno što devojke obično ne ljubomorišu zbog bigamije.


Ovi "brakovi" obično traju dok su devojke na letovanju, a za razvod je sasvim dovoljno iscepati to parče papira i platiti advokatu 50 egipatskih funti da poništi dogovor.


Na meti se obično nalaze devojke koje su, na primer, u skorije vreme ostale bez momaka, one koje dugo nemaju vezu, koje su "brze na okidaču" kada je u pitanju udaja i slično, koje nesvesno padaju na te fore.


Hurgada je zbog toga u međuvremenu postala poznata i kao "grad seksa i požude" pošto ovakvih muških prostitutki bukvalno ima na svakom koraku. Ima i situacija kada devojke znaju u šta se upuštaju, ali pristaju prvenstveno zbog toga što sa "orfi ugovorom" njihovi "muževi" imaju pravo da iznajme daleko jeftinije apartmane u odnosu na hotelske. Dovoljno je samo da vratarima takvih apartmana pokažu ugovor, pa da prođu kudikamo jeftinije. Dakle, one dobijaju jeftino letovanje, a oni jeftin seks! Doduše, dešava se i da devojke, prvenstveno iz bivših ruskih republika, na ovaj način pokušavaju da dođu do papira koji će im omogućiti da po slovu zakona nađu posao u ovim letovalištima.


A da Egipćani nemaju problem s probirljivošću, pokazuje i to što bez problema kidišu i na starije gospođe, najčešće udovice i raspuštenice željne dobre letnje avanture. 

POVEZANE VESTI

Nedelja 09.10.2011. 11:04
svi su muskarci isti:lazu dok ne dobiju ono sto traze.Sve vise je devojaka koje se ovde prodaju za casu soka,a tamo za nesto drugo.Uostalom svako bira svoj put.
Nedelja 09.10.2011. 16:56
ne seri bre majmune glupi kod nas su zene danas toliko podivljale da je to strasno,sve hoce neku nezavisnost one su ravnopravne kurac palac ja kazem svojoj zeni idi zalozi kotao a ona ce meni to je muski posao o kakvoj ravnopravnosti onda pricamo i ne serite vise o tome zene hoce ravnopravnost sa muskarcima samo tamo gde treba nesto da se odlucuje a da se ne dize dupe sa stolice kakva mi je to onda ravnopravnost,ja sam za to da se postuju zene ali brate da se zna gde im je mesto i tacka!!!
Nedelja 09.10.2011. 19:13
toga svuda ima.kuravli u svakoj zemlji,samo je lova vazna.razlika sto su nase droce,jako jeftine,a dobra roba..ma kamenjarska posla
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online