Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Subota 22.10.2011.
05:44
Vestionline A

Porodica Gadafi traži tela ubijenih

Televizijski kanal "Arai" sa sedištem u Siriji, koji je podržavao Gadafija tokom oružanog konflikta, objavio je saopštenje porodice svrgnutog i ubijenog bivšeg libijskog lidera Moamera Gadafija u kome se traže tela Gadafija, njegovog sina Motasima i drugih koji su juče ubijeni kada je zauzet Sirt.

"Pozivamo Ujedinjene nacije, Organizaciju islamske konferencije i Amnesti Internešenel da primoraju Nacionalni prelazni savet da preda tela mučenika našem plemenu u Sirtu i da mu dozvoli da obavi ceremoniju sahrane po islamskim običajima i pravilima", kaže se u saopštenju koje prenosi Rojters.

Porodica samo želi da ga sahrani po običajima: Moamer Gadafi

Ranije danas agencije su prenosile kontradiktorne vesti o mestu i sahrani Moamera Gadafija od toga da je odložena dok njegovu smrt ne ispita Međunarodni krivični sud, da će bivši lider biti sahranjen uz postovanje islamske tradicije, bez prisustva javnosti, i to u roku od 24 sati, do toga da nove libijske vlasti planiraju da svrgnutog lidera zemlje sahrane na tajnom mestu, kako se njegov grob ne bi pretvorio u mesto okupljanja onih koji ga još uvek podržavaju.

POVEZANE VESTI

Subota 22.10.2011. 10:07
Da li je ljudsko bice ovako malo vrijedno, da bi se nad njegovim mrtvim tijelom cijeli svijet ismijavao? Ovaj Gadafi je ratnik za primjer! Zao mi je covjeka, neka je Musliman. Osim toga pomagao je Srbe x-puta.
Subota 22.10.2011. 08:47
Sad pogledajte svi vi sto verujete u NATO-Pakt shta rade, prema UN resoluciji trebala je vojna Alijanca NATO Pakta da sprecava pukovnikove snage da bombarduju civile u Bengaziju i Misrati. Oni su krsili svaku UN rezoluciju i snabdevali pobunjenike sa oruzjem, logistikom i vojskom. Kasnije su aktivno ucestvovali u ratnik akcijama i na kraju bombordovali konvoj gde je bio pukovnik. Ceo svet se raduje smrti jednog lidera sto je svom narodu omugucijo, besplatne fakutete, plate za vreme studija, besplatno lecenje itd. kakva je do demonkratije, sta ocekuju nase izdajice od njh slobodu ili ropstvo ?
Subota 22.10.2011. 11:01
ma nije bitno jeli covek Musliman ili bilo koje vere ili nacije !!!!!!!!!!! Bitno je da covek ima karaktera ponos dostojanstvo a to je Gadafi imao inace ga nebi ovoliki Srbi cenili i voleli a on je ipak Msliman. Sto je dokaz da mi Srbi nikoga nemrzimo !!! Nacin na kojem su ga ubili je neljudski i kriminalan. To je ta Demokratija koju Zapad dovodi na celu sa NATO I EU . A vi Braco i Sestre sad malo razmislite hoceteli da Srbija bude dio ovog sto se desava!!! Evo vam jedan LIK pa pogledajte sta EU I nato rade na koji nacin sprovode i amecu svoju DEMOKRATIJU !!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=VsDg-lk3cYM&feature=player_embedded
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online