Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 20.09.2012.
13:18
Vestionline A

Monika Levinski otkriva Klintonove perverzije

Monika Levinski (39) sprema se da napiše knjigu o svojoj vezi s bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom (66) u kojoj će po prvi put otkriti baš sve detalje, uključujući i njegove fantazije o seksu u troje.

Nesrećna, gojazna, bez muškarca i deteta: Afera sa Klintonom joj uništila život

Prijatelji Monike Levinski kažu da želi da se osveti Klintonu jer je posle afere s njom on prošao bez posledica, dok nju još prati loš glas zbog njihovih ljubavnih sastanaka u Ovalnom kabinetu. Osim zbog osvete, na otkrivanje Klontonovih seksualnih sklonosti Monika se odlučila i zato što joj je karijera uništena, a od knjige bi mogla odlično da zaradi.

"Monika bi mogla da opiše koliko puta joj je Bil pričao o svojoj neispunjenoj želji za seksom u troje, o orgijama i korišćenju raznoraznih seksualnih pomagala", navela je njena prijateljica.


Izdavači se navodno bore ko će dobiti prava za knjigu, za koju bi Levinski mogla da dobije i do 12 miliona dolara. Konkrentnog dogovora s nekim izdavačem još nema, ali njen pokušaj da zaradi na aferi s Klintonom mogao bi ponovno da prouzrokuje bračne probleme političkom paru i političkoj karijeri Bilove supruge Hilari, koja planira da se 2016. godine kandiduje za predsednicu SAD-a.

Neki prijatelji Monike Levinski čak su izrazili bojazan da bi knjiga mogla da naškodi zdravlju bivšeg predsednika, koji je imao nekoliko operacija srca. "Ta knjiga ne bi bila samo osveta, mogla bi ga ubiti!", ispričala je osoba bliska Moniki Levinski.

"Monika je toliko puta pokušavala da ostavi sve to iza sebe, ali noćna mora afere s Klintonom još je proganja. Još malo pa će navršiti četrdesetu, nema muškarca u svom životu i kipti od besa zato što je afera na kraju uništila samo njen ugled.

Knjiga bi navodno trebalo da sadrži i njena intimna pisma Klintonu koja dosad još nisu bila dostupna javnosti. U njima opisuje svoju ljubav prema predsedniku i veru da ga ona, kojoj je tada bilo samo 22 godine, može usrećiti mnogo više nego supruga Hilari - koju je on pred Monikom zvao "hladnom ribom".

Klinton se navodno s Monikom šalio o svom nepostojećem bračnom seksualnom životu i čak joj je rekao da misli da on nije jedini koji traži ljubav van braka. Osim što u knjizi planira da iznese detalje o tome kako joj je Bil slomio srce, sprema se i da opiše i bol koju je proživela kada je odlučila da abortira na vrhuncu svoje veze s Klintonom. Dete je bilo navodno začeto s izvesnim "Tomasom" iz Pentagona. "Ta praznina u njenom životu nikad nije popunjena", ispričala je Monikina prijateljica.

"Godinama je Monika pokušavala da zaštiti Bila zbog nekog neobjašnjivog osećaja odanosti. Ali više se tako ne oseća i njeni memoari će biti njegova najgora noćna mora", dodaje ona.

Tokom svedočenja protiv Klintona 1998. godine, zbog nagodbe o imunitetu nije smela da iznese intimne detalje, ali ugovor o toj nagodbi je istekao 2001. Kada je Klinton tri godine kasnije izdao svoje memoare, Monika se ponovno osećala iznevereno.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.09.2012. 15:34
Ал је зато она бабускара и хладна кучка свој бес искалила на нама. И још јој није доста, него наставља да нас ј... у мозак.
Četvrtak 20.09.2012. 14:09
Republikanci ce opet da izgube trku cim opet uplicu "shark" u politiku!!
Petak 21.09.2012. 08:34
Ova samo unovčava svoju sramotu!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online