Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 29.10.2012.
07:46
Alo! A

Jeremić: Ovde je panika, kao da dolazi Armagedon

Predsednik Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, iz prve ruke javio je situaciju u SAD-u, koja se sprema da se suoči sa uraganom Sendi.

SAD u neviđenoj panici zbog uragana Sendi: Vuk Jeremić, stanovnik Njujorka
 

Stotine letova otkazano je danas zbog uragana Sendi koji se kreće severno od Kariba ka istočnoj obali SAD, a u Njujorku se planira zatvaranje gradskog prevoza, saopštile su lokalne vlasti.

U ovom američkom gradu trenutno se nalazi i Jeremić, koji je preko svog Tviter profila ukazao na dramatičnu situaciju jedne od najvećih svetskih metropola!

"Ovde je panika kao da dolazi Armagedon, prazne samoposluge i zaustavljaju javni prevoz. Na svim kanalima panika", tvitnuo je Jeremić, a malo kasnije dodao:

Izveštavao na tviteru o opasnosti koja čeka SAD
 

"Počinje kiša. U ponedeljak uveče je glavni udar. Kažu, do utorka noć nije za izlazak na ulicu. Sunce tek u četvrtak.

Situacija u gradu od osam miliona stanovnika stvarno postaje sve ozbiljnija.
Kompanija Er Frans (Air France) otkazala je sve sutrašnje letove za Njujork, a više američkih aviokompanija otkazalo je stotine letova unutar SAD.


Stručnjanci su danas upozorili da se uragan Sendi kreće severno od Kariba ka istočnoj obali SAD uz jaku kišu, vetar i sneg, i da se očekuje da će se sukobiti sa dva vazdušna hladna fronta koja dolaze iz Kanade, što preti da se pretvori u "super oluju".

Uragan Sendi stiže uskoro i u SAD
 

Uragan Sendi je na Karibima odneo skoro 60 života. Očekuje se da će glavni udar nevremena biti u utorak ujutro kada ta ogromna masa vazduha stigne do obale izmedju američke države Virdžinije i Masačusetsa, dve države koje deli hiljade kilometara.

Uragan Sendi bio je sinoć na 540 kilometara jugoistočno od Čarlstona u Južnoj Karolini i kretao se ka severu brzinom od 18 kilometara na čas, saopštio je Američki centar za nadzor uragana, s sedištem u Majamiju.

Uragan Sendi bi mogao da pogodi gradove Boston, Njujork, Baltimor, Vašington i Filadelfiju, najgušće naseljene oblasti u zemlji gde žive desetine miliona ljudi.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 29.10.2012. 09:07
Zabole me za americki uragan. Nego oce li kod nas biti grejanja danas ?
Ponedeljak 29.10.2012. 08:52
Na kraju im se desava ono sto provociraju kroz filmove...iz americke produkcije smo gledali sve one "katastrofa" filmove...pa kad ste hteli izvolite...
Utorak 30.10.2012. 00:50
mene interesuje gde ima da se kupe dobri kavurma i cvarci ?! covek ogladni od ovolikog uzbudjenja zbog SENDI :))
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online