Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 17.03.2014.
05:55
AAP A

Ne gubi nadu u povratak supruga

Danica Viks, supruga rudarskog inženjera Pola Viksa, koji je bio među putnicima nestalog aviona Malezija erlajnsa, ogorčena je zbog spore istrage o incidentu

Očajni članovi porodica putnika čekaju novosti o svojim bližnjima
 

U avionu koji je iz Kuala Lumpura leteo za Peking i nestao iznad, verovatno, Južnog kineskog mora, među 239 putnika bio je i njen suprug, 39-godišnji inženjer mašinstva iz Perta, koji je putovao u Mongoliju. Tamo je trebalo da radi u rudniku i ovo mu je bila prva smena u poslu koji je podrazumevao da određeno vreme radi, pa se vrati kući na odmor, do nove smene.


Danica kaže da je od "Malezija erlajnsa" dobijala jednu poruku dnevno u kojoj je stajalo da proširuju traganje, ali da novosti nemaju.


 

Pročitajte još:

* Telefoni putnika nestalog aviona i dalje zvone!
* Avion sa 239 ljudi nestao u Vijetnamu, nigde olupine ni tela
* HIT: "Baloteli" oteo avion!

* Malezija: Neko je namerno skrenuo avion s putanje

- Prvi šok je prošao i sada se pitam kako je to bilo moguće. Možeš, uz pomoć aplikacije, naći svoj telefon zaboravljen na zadnjem sedištu taksija, ali kako možeš da izgubiš avion. Jesu li nam oni, u stvari, sve kazali? Počinjem da budem ogorčena zbog čitavog postupka - rekla je ona za Foks FM.


Gospođa Viks dodaje da se održava tako što je okružena prijateljima i brigom za svoje dvoje male dece - trogodišnjeg Linkolna i desetomesečnog Džeka.


- Očajavam, ali, u isto vreme, imam mali tračak nade i ne odustajem od njega. Ne mogu da se izgubim nadu da se može vratiti.


Pol Viks je rođen na Novom Zelandu i u Zapadnu Australiju preselio se sa svojom familijom 2011. posle razornih zemljotresa u Krajstčerču.


Danica Viks ističe da je majka njenog muža planirala put na Novi Zeland dan nakon njegovog leta i da je bila nervozna.


- Pol je pokušavao da je umiri i govorio joj da je "20 sekundi poletanja i prizemljenja jedino vreme kada je nesreća moguća". Majci je objasnio da, kad se avion podigne na dovoljnu visinu, ona može da se zavali na sedištu i odmara "zato što je malo verovatno da bi avion tek tako pao iz vazduha" - priča Danica Viks.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 17.03.2014. 16:31
#.... Možeš, uz pomoć aplikacije, naći svoj telefon zaboravljen na zadnjem sedištu taksija, ali kako možeš da izgubiš avion....# Apsolutno!!! Boing777 nije mala dječja igračka...A stalno nas "bombarduju" pričama o silnim satelitima koji kruže oko Zemlje i o silnoj savremenoj tehnologiji pomoću koje može da se locira bilo ja ili bilo ko od vas čitalaca...Prije par dana ovdje je pisano kako još uvjek zvone telefoni pojedinih putnika........................?????!!!!!!!!!! Ako Malezija nema adekvatnu tehnologiju da li su zatražili međunarodnu pomoć? AKO NE ZBOG AVIONA ONO ZBOG 239 PUTNIKA !!! Sve mi u vezi sa ovim jako....jako...." smrdi "..............!!!
Ponedeljak 17.03.2014. 06:56
Nije avion olovka da jednostavno nestane.uvjeren sam da su putnici jos zivi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online