Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Petak 21.03.2014.
11:17 >> 15:35h
Srna A

Putin se ponudio Amerima: Evo i mojih para

Šta Vladimir Putin kao predsednik Rusije misli o američkim sankcijama pokazao je uvođenjem recipročnih mera američkim zvaničnicima. A šta o istom Putin misli privatno, kao trenutno najmoćniji čovek na svetu, objasnio je najavom da će otvoriti račun u "Banci Rusija", koja je obuhvaćena američkim ankcijama.

Moć je izgleda najveće bogatstvo: Vladimir Putin
 

Pošto se je rešio da se i sam solidariše sa 33 Rusa kojima je Evropska unija uvela sankcije i zamrzla imovinu, kao i sa onima koje "blokira" Amerika, Putin je pozvao i tajkune da učine isto. On je apelovao na tajkune da plate porez kod kuće, usled bojazni da bi nova runda zapadnih sankcija mogla da pogodi poslovne ljude!

Na sastanku u Moskvi sa najbogatijim ljudima u Rusiji, Putin je rekao da preduzeća "treba da se registruju na ruskoj teritoriji i da plate poreze u matičnoj zemlji".

Kremlj: Kako vi nama, tako mi vama

Rusija će recipročno odgovarati na bilo koje sankcije protiv nje, izjavio je portparol Kremlja, Dmitrij Peskov. Predsednik Rusije Vladimir Putin je ranije danas izjavio da Rusija ne namerava da proširi sankcije.
On je dodao da je agencija "Standard and Poor" snizila kreditni rejting Rusije sa "stabilnog" na "negativno", po "direktivi", a ne iz objektivnih razloga.

SAD i EU su već uvele sankcije jednom broju ruskih zvaničnika. Francuski predsednik Fransoa Oland je jutros saopštio da je lista Rusa, kojima su uvedene sankcije, proširena za još 12 imena pa ih ukupno ima 33.

POVEZANE VESTI

Petak 21.03.2014. 11:52
Sta ce sada Nemacke, Francuske i druge firme koje u Rusiji rade ili imaju filijale. Ima ih nekoliko hiljada. Te sankcije ce se samo obiti toj EU o glavu. A sto se tice zabrane putovanja , ti ruski Generali i visoki nosioci odluka strateskih i drugih i ne putuju tamo gde im ovi zabranjuju. Sve ove sankcije treba samo domacem, ne bas samomislecem, stanovnistvu da pokazi kako EU eto kaznjava Rusiju. Najvecu i najjacu zemlju na planeti. Velika sila u raspadu ta EU. A Rusima se gace tresu, pa sada razmisljaju i o istocnoj Ukrajini. Od straha ?
Petak 21.03.2014. 12:55
Neznam koga će sankcije više pogoditi . Rusi izoze gas I energente oko 100 milijardi dolara u EU. A EU izvozi u Rusiju 260 milijardi dolara. Znači kada EU uvede snakcije Rusiji nema niti gasa iz Rusije niti izvoza u Rusiju? Meni se čini da oni uvode sankcije sami sebi.
Petak 21.03.2014. 12:05
Ovaj tip im rastura znanje,unistava ih njihovim metodama,samo sto je u velikoj prednosti sto ne primjenjuje razaranja,unistavanje naroda silom oruzja,koje treba da prepoznaju svi narodi na ovoj planeti koji su za mir,slobodu i jednaka prava.Jedino sto mu je preostalo da usvoji iz njihove strategije je pozivati najsposobnije naucnike da dosele u Rusiju i nesmetano rade na razvoju i primjeni novih tehnologija u svim vaznim oblastima,Novac svi vole i to trba iskoristiti,geografske granice su srusene,nije vise vazno gdje se zivi vec kako.Samo neka VLAD(A) I MIR
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online