Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 13.05.2014.
12:31
rt.com, blic.rs A

Seksi tužiteljki zabranjeno da uđe u EU

Šefovi diplomatija država članica Evropske unije dogovorili su se da prošire “crnu listu” ruskih funkcionera i zapretili Moskvi strožijim sankcijama. Na listi ''nepoželjnih'' našla se i državna tužiteljka Krima Natalija Poklonskaja, kojoj je zabranjeno da uđe u bilo koju od zemalja EU.

I ona je na spisku: Natalija Poklonskaja
 

''Zbog pogoršane situacije u Ukrajini, odlučili smo da na listu dodamo još 13 imena i dva privredna subjekta, tako da je broj osoba pod sankcijama sad 61”'', rekla je novinarima u Briselu visoka predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton, koja je predsedavala ministarskim savetom.

Pročitajte još:

* Ukrajinci bi da privode seksi tužiteljku Krima
* Krim čuva Putinova seksi tužiteljka

* EU se ne šali: Proširila sankcije Rusima

Moskva je izrazila razočaranje zbog ovakve odluke, i da ovo predstavlja jednodimenzionalnu politiku koja neće rešiti probleme u Ukrajini.

Na listi sankcionisanih je ukupno 13 ljudi i dva privredna subjekta. One u utorak stupaju na snagu.

Pored Poklonskaje, na listi nepoželjnih se našao i državni tužilac Sevastopolja Igor Ševčenko. Na "crnoj listi" su se našli i zamenik predsednika Vjačeslav Volodin, komandant vazdušnih snaga Vladimir Šamanov, poslanik u Dumi Vladimir Pligin.

Kanada je takođe uvela sankcije protiv još 12 ruskih i ukrajinskih zvaničnika nakon jučerašnjeg referenduma na istoku Ukrajine, na kojem su gradjani Donjecke i Luganske oblasti velikom većinom glasova izglasali nezavisnost od Ukrajine.

''Objavljujemo uvodjenje sankcija protiv dodatnih šest ruskih i isto toliko ukrajinskih pojedinaca koji su doprineli ruskom kršenju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Ukrajine", izjavio je u ponedeljak kanadski premijer Stiven Harper, a prenela agencija AFP.

POVEZANE VESTI

Utorak 13.05.2014. 12:33
У СРБИЈУ СИ СТАЛНО ДОБРО ДОШЛА ЛЕПА ПРАВОСЛАВНА СЕСТРО,НА ЗАПАДУ ИОНАКО ВИШЕ ВОЛЕ БРАДАТЕ ЖЕНЕ
Utorak 13.05.2014. 14:38
Jao molim te ne idi u evropu :( ovi iz evrope nezaju sta je zensko sta je lepota...sedi tu gde jesi.imaju oni svoju epotu zove se Koncita neka se loze i drkaju na nju mamu im...onu nenormalno :D:P
Utorak 13.05.2014. 14:40
Jao molim te ne idi u EU :( nikako neznaju bre oni sta je lepota...imaju oni svoje lepotice kao sto je naprimer Koncita...drkaju na nju...mamu im bolesnu jebem ja i svi na ovom portalu :D!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online