Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Četvrtak 24.07.2014.
22:22
nydailynews.com, blic.rs A

Hilari Klinton: Bil je seksualni zavisnik, jer ga je zlostavljala majka

U nizu novih knjiga prepunih senzacionalističkih tvrdnji, koje se objavljuju u očekivanju predsedničke kandidature Hilari Klinton na izborima 2016, našla se i autobiografija dobitnice Pulicerove nagrade Lusinde Frenks, “Bezvremeni”. Ona je u knjizi odlučila da obelodani dosad nepoznate detalje intervjua koji joj je Hilari Klinton dala 1999, kao prva dama, posle afere u vezi sa Monikom Levinski, pišu svetski mediji.

Sve je to zbog majke: Hilari i Bil Klinton
 

U tom intervjuu, Klintonova je za Bilijevo ponašanje okrivila svoju svekrvu, u to vreme već pokojnu Virdžiniju Keli, za koju je tvrdila da je sina zlostavljala i povređivala ''tako da ne biste poverovali'', mada nikakve konkretne detalje o tom navodnom zlostavljanju nije iznela.


''Kad majka radi to što je ona radila, to vas zauvek obeleži'', saopštila je Hilari Klinton tada Frenksovoj, u intervjuu za magazin ''Tok'', ali novinarka je odlučila da ove delove njene priče izostavi iz članka, zbog bure koja se u to vreme podigla oko afere Levinski.
 

Pročitajte još:

* Hilari se obrukala: Pokazala neznanje o britanskim strankama

* Jadna Hilari Klinton: Bili smo švorc

* Obame i Klintonovi se u stvari mrze

''Dejli njuz'' je, međutim, imao uvid u verziju memoara Frenksove u kojoj se iznose detalji o poremećenim odnosima između majke i babe bivšeg predsednika, pri čemu Klintonova suprugovu preljubu opisuje kao ''greh iz slabosti'', i tvrdi da mu je ostala privržena uprkos ''ogromnom bolu i ogromnom gnevu'' zbog neverstva.


Opravdanje za Bila Hilari nalazi i u tome što mu se veza s Levinskom dogodila u teškom emotivnom periodu, dok je još žalio za pokojnom majkom.


''Bio je tako mali kad je doživeo zlostavljanje koje ga je obeležilo. Između njegove majke i bake je postojao strašan sukob'', izjavila je konkretno tadašnja prva dama, braneći supruga ugroženog skandalom.


U drugim knjigama koje iznose pikantne detalja u anticipaciji kandidature Hilari Klinton može se, između ostalog, pročitati i da su telefonski razgovori Bila Klintona sa Monikom Levinski ugrozili bezbednost SAD, jer su strane službe koje su ih prisluškivale i snimale pokušale da ih iskoriste za ucenu, dok se senzacionalna kjinga novinara Edvina Klajna bavi lošim odnosima Klintonovih i Obaminih, za koje tvdi da bi mogli da ugroze izglede demokrata na izborima 2016.


Uprkos primirju koje demonstriraju u javnosti, Klinton, navodno, prezire Obamu, a Mišel iza zatvorenih vrata Hilari naziva ''Hilazver''. Ova nertrpeljivost, po Klajnu, ide čak dotle, da bi Obama mogao da zanemari svoje obećanje da će 2016. kao predsedničkog kandidata podržati Hilari, koju je navodno već zadirkivao da bi i Mišel bila jak kandidat za Ovalni kabinet.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 24.07.2014. 22:31
I jedno i drugo su u svakom pogledu perverzna belosvetska bagra.
Četvrtak 24.07.2014. 22:31
то је фашиста и зликовац,трбало је да виси окачен на бандеру од давно,а и ова куја заједно с њим
Četvrtak 24.07.2014. 22:57
Клинтон је бомбардовао Србију без дозволе УН.Клинтон је оштетио 14 аеродрома,19 болница,20 домова здравља,18 дечјих вртића,69 школе,176 споменика културе.....погинуло је 2500 људи а повређено 12500 људи.Укупна материјална штета 120 милијарди долара.Бацио је 22 000 тоне пројектила на Србију. Зашто неко не тужи САД за ове злочине.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online