Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 30.09.2014.
02:47
Vesti A

Gola striptizeta tukla policiju

Pijana striprizeta koja je sebi dala oduška kad je iz VIP lože MCG stadiona potpuno gola pratila uzbudljivo finale AFL lige, kažnjena je sa 300 dolara. Pošto je noć provela iza rešetaka u zatvoru, u nedelju je puštena na slobodu.

Nisu mogli da je obuzdaju pa pozvali pojačanje
 

U trenutku dok su sirene označavale kraj uzbudljivog finala, Heder Mekartni (26) šutirala je, udarala pesnicama i grizla policajce koji su došli da je uhapse zbog nedoličnog ponašanja.


Manekenka iz Škotske doputovala je avionom sa Gold Kosta kako bi u Melburnu pratila jedan od najuzbudljivijih dana u australijskom sportu, ali je izgleda u tom zanosu preterala pa je nekontrolisano pila koktele.

Svi gledali pijanu devojku umesto meč

Ogrnuta navijačkim šalom melburnskog Hotorna, utakmicu je pratila iz VIP lože, a u zanosu slavlja pobede domaćeg tima odlučila je da za svoje prijatelje izvede i striptiz. Međutim, možda bi prošla i potpuno nezapaženo da nije gola pokušala da preskoči staklenu ogradu i uđe među publiku. Morala je da interveniše i policija.


Striptiz ples izazvao je opravdani šok i nevericu među mnogobrojnim navijačima, zbog čega su neki od njih umesto na dešavanja na terenu poglede usmerili na mnogo zanimljiviju "igru za odrasle".


Kako je potvrdila policija, tokom hapšenja Heder Mekartni je bila "pijana, nije mogla da stoji na nogama i nepovezano je govorila". Međutim, još više ih je iznenadilo što nije želela da krene s njima bez otpora. Policajce je vređala, udarala, šutirala i grizla. Kako su stvari izmakle kontroli, policija je morala da pozove pojačanje, ali je ona tada napala još jednog njihovog kolegu, a trećeg ugrizla za prst. Na kraju je maricom odvedena na trežnjenje u zatvor, gde je i prenoćila.

Trezna i smerna izašla iz zatvora
 

U nedelju pre podne izvedena je pred sudiju za prekršaje, gde se izjasnila krivom za više krivičnig dela, kao i za nepristojno ponašanje na javnom mestu. Pred Prekršajnim sudom čulo se da je striptizeta bila pozvana da finale AFL lige prati u VIP loži, uz opkladu da ukoliko Hotorn pobedi Sidnej, ona mora da se skine do gole kože. Međutim, novinari "Herald sana" su došli do saznanja da je ona navodno bila plaćena za striptiz šou, kao i da radi za više magazina među kojima su "Plejboj" i "Maksim".
 

Advokat Heder Mekartni pravdao je striptizetu "da nije bila svesna da će ono što je radila izazvati policijsku reakciju". Takođe, pred sudijom je svog klijenta branio uz tvrdnju da je pila koktele, a da zaboravila da uzima jake lekove protiv anemije, zbog čega je izgubila kontrolu nad svojim postupcima.


U presudi, sudija Alen Spilejn je istakao da se radilo o "prilično ružnom prekršaju".


- Mislim da je najzabrinjavajuće od svega što ste udarali ljude koji su samo radili svoj posao - rekao je sudija.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online