Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Petak 24.10.2014.
09:19
Beta A

Zašto klevetaju Putina? Zato što je mnogo jak!

Lični napadi na ruskog predsednika Vladimira Putina nastavak su informacijskog rata protiv Rusije, izjavio je šef Putinove kancelarije Sergej Ivanov.

Ljut što mu diraju predsednika: Putinov PR, Sergej Ivanov
 

"Prvo su pokušali da koriste opoziciju kao polugu za rušenje autoriteta vlasti, ali nisu uspeli", rekao je Ivanov na jednom poslovnom skupu u Sočiju, a prenela je ruska agencija Tas.

"Mnogo pre ukrajinske krize jasno smo znali da naša domaća i strana politika ne zadovoljava one s druge strane Atlantskog okeana", kazao je on i ocenio da su navodi o "municiji koja probija sve vrste pancira proizvedenoj u ukrajinskom delu Sovjetskog Saveza 1974", "manipulacija činjenicama i klevetanje".

Taj zvaničnik Kremlja rekao je da je siguran da "kada je postalo jasno da Putinovi saveznici ne mogu biti rasterani i da je njegova popularnost u usponu, oni su odlučili: Ukoliko Putin ne bude svrgnut, ništa ne može da se učini sa Rusijom, i tako su odmah pokrenuli napade na njiga, uključujući i lične napade".

"Ključni detalj je i ovo, a nadam se da ćete se složiti sa mnom: naš predsednik u javnim govorima nikada nije sebi dopustio da koristi uvredljive reči o bilo kom šefu države ili vlade", rekao je Ivanov.

POVEZANE VESTI

Petak 24.10.2014. 09:31
zasto? zato sto nema potrebe da laje kao pas.... mir i spokojnost kao i cista savest se uvek vidi po nacinu kako se ponasas prema drugom.... to je kao u svetu pasa. sto je manji i slabiji vise laje..... uzivam u tome sto nosim putinovu majicu po gradu ovde duuuboko na zapadu.... ;-)
Petak 24.10.2014. 10:35
Obama gubi od Putina još od davanja azila Snoudеnu Putin jе pobеđivao Obamu u svakoj igri protеklih mеsеci - počеvši od davanja političkog azila Edvardu Snoudеnu, prеko sprečavanja agresije na Siriju. učеšća u hеmijskom razoružavanju Sirijе, do priključеnja Krima Ruskoj Fеdеraciji.
Petak 24.10.2014. 09:29
Putke je tata euroblju, civilizovani agent koji ceka greske da bi njima namazao zapad kako bi ih nesta naucio. Ali sad vidi da ih to uopste ne zanima, toliko bezstidno lazu, da ce samo da bude gore. To je nacin obhodjenja nakon sta humanizam izgubi potpuno Boga, a preuze liberalni anarhizam. Gde je krtiticna masa euroblja? Nazad ne mogu nakon lazi, njima pomoci nema. Dakle svet ceka Mongola, onog koji takodje vise nece da se stidi, onog koji bije i ne pita za zdravlje zapadnjake. Odlucnog koji ne zeli apsurdna objasnjenja zapada dok i dalje rovari. Prvo treba da katolici udare na BI.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online