Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 16.04.2015.
19:54
alo.rs A

Agent CIA priznao na samrti: Ubio sam Merlin Monro

Penzionisani agent CIA Normand Hodžis (78) obelodanio je da je lično likvidirao Merilin Monro. Teško bolestan i na samrtnoj postelji u bolnici, on je priznao da je ubio još 36 osoba služeći državi.

AP
Merlin Monro se ipak nije sama ubila? Ili je dekici počelo da se priviđa pred smrt?

Normand Hodžis (78), koji je primljen u bolnicu u Norfloku u Virdžiniji, prizano je da je po nalogu CIA ubio ukupno 37 ljudi, uključujući i divu Merilin Monro.

Hodžis, koji je za CIA radio 41 godinu kao "čistač", odnosno profesionalni ubica, tvrdi da je bio angažovan kako bi likvidirao sve one, za koje je agencija smatrala da predstavljaju opasnost po bezbednost zemlje. Snajperista i stručnjak za borilačke veštine kaže da je usavršio razne nekonvencionalne vidove likvidacija, uključujući i baratanje eksplozivima i trovanja.

Penzionisani agent tvrdi da, iako je već u godinama, vrlo dobro pamti svako ubistvo koje je izveo, da su sve njegove žrtve stradale na tlu SAD, a da je naređenja za likvidacije dobijao od majora Džejmsa "Džimija" Hejvorta.

Starac se kune da je sva ubistva izvršio u periodu od avgusta 1959. i marta 1972. godine, prema posebnoj "agendi CIA", koja je važila u to vreme. Kako kaže, on je bio član male ćelije sastavljene od pet ljudi koji su bili zaduženi za političke likvidacije širom SAD. Njihove žrtve bili su politički aktivisti, novinari i sindikalne vođe, ali Hodžis navodi da je on ubio i nekoliko naučnika i umetnika čije su ideje predstavljale pretnju za bezbednost zemlje.

- Merilin Monro je na mom spisku jedinstvena jer je jedina žena koju sam likvidirao - rekao je ovaj plaćeni ubica CIA i dodao da se ni zbog ovog ubistva ne kaje.

- Kada je postala pretnja za bezbednost SAD morala je biti eliminisana - kaže Hodžis.

- Imali smo dokaze da je Merilin Monro, osim sa Kenedijem, spavala i sa Fidelom Kastrom - tvrdi on i dodaje:

- Moj komandujući Džimi Hejvort rekao mi je da ona mora da umre, a da to treba da izgleda kao samoubistvo ili prerdoziranje lekovima. Nikada pre toga nisam ubio ženu, ali prihvatio sam naređenje. To sam učinio za Ameriku! Mogla je da prenese poverljive informacije komunistima, a to nismo smeli da dozvolimo! Ona je morala da umre, a ja sam samo obavio svoju dužnost - kaže ovaj profesionalni ubica.

Merilin Monro umrla je u noći 5. avgusta 1962. godine, između ponoći i jedan sat ujutru. Hodžis se kune da je lično ušao u njenu sobu dok je spavala i ubrizgao joj velku dozu hloral hidrata koji je jak sedativ, pomešanog sa "nembutalom" kratkodejstvujućim barbituratom, što je glumicu u momentu usmrtilo.

Od kada je ovaj starac ispovedio svoje grehe, iako u teškom zdravstvenom stanju, njega u bolnici stalno čuvaju agenti FBI, koji su vrlo ozbiljno shvatili njegovu priču i istražuju njegove navode. Međutim, problem pretstavlja to što su svi ostali akteri njegove priče već mrtvi.

Pretpostavljeni, nalogodavac Džejms "Džimi" Hejvort umro je od srčanog udara 2011. godine, još dvojica profesionalnih ubica iz Hodžisove ćelije su takođe preminuli, dok je četvrti, kapetan Kejt Mekinis nestao u akciji još davne 1968. godine i proglašen je mrtvim.

Četvrtak 16.04.2015. 20:26
Matori zelim tebi i svim iz Cije i vasim fbiajcima i ostalim zlotvorima prijatan vecni boravak na dnu pakla. Dace Bog da vma se svo seme za/tre i da vas vise nema, doci ce i taj dan, zivi bili pa videli!! Bog ce se licno za vas potruditi a i za one koje u slucaju rata beze po rupama koje su extra pravili za kao prezivljavanje. Nema od toga nista. Mozda za zivota i prezivi neko, al od Bozijeg suda i pakla jos nije niko pobegao. A ti nemas dugo vremena da osetis cari i blagodati Ad-a, pa prijatan let na drugi svet!!
Četvrtak 16.04.2015. 20:11
Evo vidita kako je nastala americka sekta, unistiti drugoga da bi mogao da vladas. Ovaj starac je samo jedan od mnogih koi su imali slican zadatak. Sve ovo postoi i dan- danas u americkoj sekti. I hoce da nam donesu demokratiju.
Četvrtak 16.04.2015. 20:31
"Zaklela se zemlja raju,da se sve tajne saznaju". Saznace se kad-tad za sve zlocine demoNkratije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online