Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 04.08.2015.
10:47
B92 A

Otkrivena velika tajna o poreklu Vladimira Putina?

Nemački list "Cajt“ je objavio tvrdnje vođe nekadašnjeg čečenskog pokreta Rustama Daudova koji navodno ima dokaze da Putin krije svoje poreklo.

Reuters
Vladimir Putin rođen kao vanbračno dete?

Prema njegovim tvrdnjama, koje je preneo nemački list Vladimir Putin je vanbračno dete rođeno u Gruziji i živeo prvih devet godina, a tu tajnu je krio tokom karijere kako bi izgradio bolji imidž u javnosti i došao na vlast.

Štaviše, on tvrdi da su mnogobrojne misteriozne priče o šefu Kremlja obelodanili ljudi koji su bili dobro upućeni u njegov život i koji su rizikovali sopstveni život da bi to razotrkili.

- Da su te priče objavljene ranije, Putin možda nikada ne bi postao predsednik Rusije i to bi možda promenilo tok svetske istorije - piše list.

Čečen Rustan Daudov navodno je došao u posedstvo snimka koji dokazuje njegovo pravo poreklo, ali i do žene za koju se tvrdi da je rodila ruskog predsednika. Reč je o Veri Putini koja je tada imala 73 godine i koja je živela u selu Meteči, oko 60 kilometara od Tbilisija.

- Ubeđena sam da je on moj Vova - rekla je starica kada je Daudov uključio kameru predstavivši se kao čovek koji pravi priču o Putinu. Ona je ispirčala da je se kao devojka zaljubila u Platona Privalova i ostala trudna, te da je kasnije otkrila da je on oženjen zbog čega su se rastali. Dečak se rodio 7. oktobra 1950. godine, a kako njena porodica nije mogla da se brine o bebi dali su ga hraniteljskoj porodici, daljim rođacima Vladimiru Spiridonoviču Putinu i Mariji Ivanovoj Putini koji su živeli u Lenjingradu.

Vera je navodno tom prilikom rekla da su detetu izmenili krštenicu i upisali 7. oktobar 1952. godine kao datum rođenja.

Inače, pomenuti list navodi još osam ključnih momenata u priči od ruskom lideru, a jedna od njih je povezana i s misterioznim padom aviona u martu 2000. godine u Moskvi. Tada su poginuli Čečen Zija Bažajev, nekadašnji direktor naftne kompanije “Alijans grup“ i Artjom Borovik, ruski novinar poznat po tome što je kritikovao ruski režim. Oni su putovali u Gruziju kako bi se navodno sastali s Rustamom Daudovim koji je želeo da im pokaže snimak na kom su dokazi Putinovog porekla. U to vreme Putin je obavljao funkciju privremenog predsednika Rusije nakon povlačenja Borisa Jeljcina.

POVEZANE VESTI

Utorak 04.08.2015. 10:58
Znaci usr/ani Ameri pokusavaju na razne nacine da sruse ili naskode Putinu!!Hahahhaa mozete ga samo provodati!!
Utorak 04.08.2015. 13:05
On je sve ono sto takvi koi to pisu nikada nece biti. Veliki covjek.
Utorak 04.08.2015. 11:25
dobii su ovo obaveštenje posredstvom Alana Čumaka
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online