Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 29.11.2015.
09:50
rs-lat.sputniknews.com A

Turci od terorista kupili iračku naftu vrednu 800 miliona dolara

Teroristi Islamske država su za osam meseci na crnom tržištu Turskoj prodali iračku naftu i gas u vrednosti od 800 miliona dolara, po cenama dva puta nižim od svetskih, prema podacima specijalnih službi, izjavio je bivši savetnik za nacionalnu bezbednost Iraka i jedan od lidera parlamentarne koalicije "Država zakona" Muvagak el Rubaj.

Reuters/Stringer/Iraq
Turci od terorista kupovali naftu po upola manjim cenama

- U proteklih osam meseci ostvarena je prodaja iračke nafte i gasa na crnom tržištu Turske u vrednosti od 800 miliona dolara, pritom po ceni koja je za 50 odsto manja od cena na svetskom tržištu, rekao je El Rubaj, prenosi Sputnjik. 
- To je ono što mi nazivamo kiseonikom koji hrani Islamsku državu i ako prekinemo dovod tog kiseonika uspećemo da je ugušimo - dodao je on.

POVEZANE VESTI

Nedelja 29.11.2015. 10:31
Скинули Преседника Ирака Садама Хусеина да би преко ових узимали џаба нафту и преко Турске је продавали.проклета нафта,колико је доброг донела,толико је због људске похлепе зла нанела човечанству." Не нападају Ирак због Хусеина већ Хусеина због нафту ".
Nedelja 29.11.2015. 10:48
Zašto je Bosna baksuzna zemlja ? Ima muslimana a nema naftu ......Posle završetka utakmice Rusija - Francuska u kojoj je Francuska pobedila Putin šalje čestitke Sarkoziju : Bili ste bolji STOP zasluženo ste pobedili STOP nafta STOP gas STOP ....... Nakon sto su umrli svi ljudi na Zemlji, čekali su put na nebesa. Pojavio se Bog i reče: "Hocu da se sve žene postave u dve vrste. Jedna vrsta za žene koje su bile verne u braku, druga vrsta za žene koje su varale muža. Muški neka se svi postroje pred sv. Petrom. Žene se razvrstaše. Vrsta grešnih žena bila je stotinama kilometara duga, a u vrsti koje su bile verne, samo jedna Bog rece: "Vas grešne bi trebalo biti sramota. Stvorio sam vas Da budete dobre, fine i verne. Razočarale ste me. U tom trenutku pogleda u drugu vrstu gde je stajala samo jedna nesretnica i kaže '' ISTO VAŽI I ZA OVU GLUVU !!!............. Pogine Mihael Sumaher i dolazi on kod Svetog Petra. Kaze njemu Sveti Petar: “Ti si mi bio omiljenji vozac u F1 zato ti imas pravo da biras gde ces, hoces u raj ili pakao.” Misli se Sumaher pa kaze: “Posto sad volim motore, ja bi isao tamo gde mogu da vozim brzo da divljam.” Sveti Petar mu odgovori: “Ti onda idi u pakao tamo mozes da vozis brzo i da divljas al’ prvi put kada sednes na motor poginuces.” A u raju mozes da vozis koliko hoces, ali moras pratiti propise i postovati ogranicenja. Odluci se Sumaher da ce u raj. Vozi se on tako 60 km/h kad pored njega proleti Isus na motoru 150 km/h. Drugi dan Sumaher opet vozi 60 km/h, kad Isus proleti kraj njega 200 km/h , kosa mu leti na sve strane… Sumaher razmislja kako on sme tako brzo…?? Treci dan opet Isus proleti kraj njega 250 k Treci dan opet Isus proleti kraj njega 250 km/h i Sumaher poludi, ode kod Svetog Petra i kaze: Ti meni rece da moram postovati propise i ogranicenja, a evo gledam onog Isusa vec 3 dana pored mene proleti ko metak!!! Kad ce njemu Sveti Petar: Jeebiga sta ces Tatin Sin!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online