Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 29.08.2016.
09:51
Vestionline A

Rusi u panici: Nuklearna pečurka na nebu!

U kemerovskoj regiji u Sibiru dogodio se neobični prirodni fenomen u kojem se na nebu pojavio oblak nalik na pečurku, sličan onome koji je nastao nakon bacanja atomske bombe na Hirošimu i Nagasaki, pa su mnogi stanovnici pomislili da se u blizini dogodio nuklearni napad.

Društvene mreže preplavile su fotografije i video-snimci ove čudne prirodne pojave, a mnogi žitelji ove oblasti odmah su pozvali policiju i službe bezbednosti da provere da li je sve u redu.

 

A photo posted by @khsy_20_ on Aug 27, 2016 at 6:18am PDT

Službe bezbednosti su vrlo brzo reagovale i obavestile sve građane da je u pitanju normalna prirodna pojava i da je reč o formiranju običnog kišnog oblaka. Toga dana u Kemerovskoj regiji nisu zabeležene nikakve eksplozije kao ni incidenti.

Sreda 31.08.2016. 21:42
Da ce makar neko od čitaoca primetiti anomalije na nebu, poput obojenih i reflektujucih oblaka koji su postali svakodnevica, zora i sutona intenzivno jarkih boja širom planete, ili možda činjenice da i najmanje formacije oblaka ne propuštaju sunčevu svetlost. Malo ko razmišlja o tome da se u normalnim okolnostima oblaci ne stvaraju na visini od 10000 metara, ukoliko nisu veštački zasejani (inicirani) na toj visini. Pretpostavljam da je postalo iluzorno očekivati bilo kakvu izostrenu moć opažanja, s obzirom na industriju skretanja pažnje koja je angažovana kako bi populacija bila neprestano zaokupljena nečim "važnijim".
Sreda 31.08.2016. 21:44
Radi se o tome da su čestice od kojih je oblak nastao nisu čestice uobičajene prašine, već sumpora i mnogih nano čestica drugih aerosola koji "upijaju" mnogo više vode od prirodnih oblaka. Zbog toga su danas oblaci gotovo uvek ogromne veličine, sporo se kreću zbog velike visine na kojoj su "zasejano" i ispuštaju ogromne količine vode koje tako dovode do poplava. Jednostavno, mnogo više vlage se u njima sakuplja, pri čemu se zemlja isuši, a zatim se sva ta količina vode odjednom izruči.
Sreda 31.08.2016. 21:49
Ovo se nije dogodilo zadnjih 100 godina. Moze biti i aluzija na dogadjaje koji slede a to je nuk. rat. Zasto bas sada kada su tenzije takve da je to moguce i kada neki analiticari to predvidjaju u bliskoj buducnosti?Da podsetimo na ucestale anomalije zadnjih nekoliko godina po svjetu: crvene rijeke, crvena jezera, iznenadno pojavljivanje rupa gdje se to najmanje ocekuje pa i u centrima grada, klizista, zemljotresi, poplave, ekstremne temperature,desetine hiljada mrtvih riba na obalama, stotine nasukanih delfina ,desetine nasukanih kitova, hiljade ptica koje padaju sa neba,desetostruko vise orkana, uragana,ratna huskanja i zveckanja oruzjem, ekonomska kriza, GMO hrana, zat-rovana vakcina,HAARP, okupacije nekih zemalja, drzavni udari i smaknuca politickih lidera, agresije od strane mocnika, poremecene vrijednosti i unistenje kulture i morala; vjestacki virusi i epidemije,zataskavanje Istorije , itd. Ima jos puno toga. Zasto se onda cudimo znakovima koji dolaze sa neba ? Nije ni ovo prvi slucaj ovakvih upozorenja.....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online