Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 20.10.2016.
22:11
sputniknews.com, Vestionline A

Britanci karikaturom ismevaju Putina!

"Britanski nedeljnik 'Spektejtor' stavio je na naslovnu stranu svog novog broja karikaturu koja se odnosi na čuveni poster 'Majka otadžbina zove'. Kao domovina je prikazan Vladimir Putin koji drži tablet sa logom RT", prenosi portal "Sputnjik".

Youtube/RT
Putin završio na britanskoj karikaturi

U broju su objavljena dva članka posvećena Rusiji ruskog novinara Pola Vuda i Roda Lidla. Dok Vud govori o verovatnoći "ruske invazije" na baltičke zemlje i ne dolazi do definitivnog zaključka, Lidl poziva na zaustavljanje "glupog zveckanja oružjem u Rusiji".

Lidl smatra da je trenutno suprotstavljanje Moskve i Zapada prevazišlo obim Hladnog rata.

"Antiruska retorika u zapadnim medijima svaki dan se intenzivira", piše Lidl. Autor ukazuje na dvostruke standarde u medijskom izveštavanju o doping-skandalu, hakerskim napadima i ratu u Siriji.

Novinar smatra da Moskva i dalje dobija "propagandni rat" i to izaziva bes u Londonu i Vašingtonu.

"Na liniji sukoba našla se ruska televizija čiji su računi blokirani u Velikoj Britaniji. Tako Zapad nije radio ni za vreme Hladnog rata. Pokušavamo da pratimo i nadamo se da ćemo zatvoriti televiziju, zato što on govori ono sa čime se ne slaže naša vlada. Mislio sam da suzbijanjem neslaganja treba da se bave Rusi",  ironičan je Rod Lidl.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.10.2016. 22:18
Nek se smeju,al nek ne zaborave:ko se zadnji smeje,najsladje se smeje
Četvrtak 20.10.2016. 22:36
Vladimir Putin : Izuzetno je opasno ohrabrivati ljude da sebe vide kao izuzetak, bez obzira na motive. Postoje velike zemlje i male zemlje, bogate i siromašne, one sa dugogodišnjom demokratskom tradicijom i one koje još uvijek pokušavaju da se snađu sa demokracijom. Njihove politike se također razlikuju. Svi smo mi različiti, ali kada tražimo Božje blagoslove, ne smijemo smetnuti s uma da nas je Bog stvorio jednake.................... Nakon smrti Mahatme Gandija nema se s kim razgovarati........................ Sposobnost kompromisa nije diplomatska uljudnost prema partneru već razumijevanje i uvažavanje legitimnih interesa partnera...................... Niko ne bi trebao zasnivati svoje nade na čudesima.......................... Ljudi koji nas uče demokraciji ne žele da je sami nauče......................... Tko god ne žali za nestankom Sovjetskog saveza nema srca.Tko god ga ponovo priželjkuje nema mozga............... Nama ne treba oslabljena vlada već jaka vlada koja će preuzeti odgovornost za prava pojedinca i brigu za društvo u cjelini................ Ne vjerujem nikome!................... Imam privatni život u kojem ne dopuštam smetnje. To se mora poštovati............... Ne trebamo slabljenje države, ali jaku vladu koja će preuzeti odgovornost za prava pojedinca i brigu za društvo u cjelini.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online