Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 25.10.2016.
03:11
Vestionline A

Ako Tramp postane predsednik, krivica će pasti na jednog čoveka

Manje od dve nedelje je ostalo do predsedničkih izbora u Americi, a Donald Tramp je do sada sigurno najkontroverzniji kandidat.

Reuters
Prepiska sa Tvitera pokrenula lavinu

Mnogi su se pitali odakle mu uopšte ideja da se ikada kandiduje za izbore, a tajna možda leži u prepisci na Tviteru iz 2013. godine.

Muškarac po imenu Rasel Stajnberg se obratio Trampu na Tviteru nakon druge inauguracije baraka Obame nakon što ga je milioner kritikovao.

Rasel je za „Independent“ rekao da se dobro seća prepiske s Trampom.

- U tom trenutku hteo sam da reaguje na ono što napišem, pa sam odlučio da ga izazovem rečima da mrzi Ameriku i da se treba kandidovati za predsednika, a on mi je odgovorio da se pazim. Kada su stvari počele da se odvijaju u njegovu korist i kada je bilo sve realnije da će ući u trku za predsednika, nastao je haos. Počeli su da mi prete i njegovi fanovi, ali i fanovi Hilari Klinton. Čitav internet me optužuje da sam mu ja dao ideju da se kandiduje - ispričao je.

Rasel će ipak podržati Hilari Klinton, ali je je ne promoviše previše na društvenim mrežama jer je uveren da ni ona nema moć da utiče na neke stvari u zemlji.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 27.10.2016. 19:42
САД може, само људима које мрзи да читају историју, да представља бастион демократије. Као прво земља, која је настала на геноциду и укидању било каквих права домороцима (добили право на држављанство тек 80-тих), робовласништву и израбљивању робова, којима чак ни по давању ''слободе'' нису дали пуна грађанска права, не може да представља пример другима. Као друго САД је унија 50 држава, које свака има неки свој интерес, своје законе и правила живота. Избегавајући да многољудне државе имају примат укинули су најдемократскије правило ''један човек-јеан глас'' и увели електорски систем који сваким новим изборима показује колико је неправедан и лако злоупотребљив. Последњи избори су лакрдија над лакрдијама. Свели су се на бирање између два зла, али но то није било довољно него је цео систем пао када је очигледно противзаконито деловање једне стране приказано као ''незаконито, али може да прође''. Да није страшно по општи светски поредак, било би изузетно смешно.
Četvrtak 27.10.2016. 19:44
Трамп јесте то што јесте: Тома Николић америчке политике. Међутим, једна веома битна ствар се намерно изоставља. Трамп је друго име за Хилари Клинтон. Структуре неолибералне олигархије се труде из све снаге да покажу да је Трамп ретроградан и заостао, док је Клинтонова либерална и напредна, али је истина је да међу њима баш никакве разлике нема осим очигледне биолошке. Ако победи, Трамп ће водити политику какву жели нафтни лоби, лоби произвођача оружја, фармацеутски лоби, лоби произвођача ГМО... у длаку исту као Бил Клинтон, Буш, Обама и остали популисти и политички демагози. Не, није ми симпатичан, али ми је Хилари још антипатичнија. Ваљда зато што је онако вешто навела српске снајпере да арче муницију на њу на тузланском аеродрому и зато што је удата за политичког демагога који нас је бомбардовао да забашури свој сексуални скандал....!!!
Četvrtak 27.10.2016. 19:46
Још никоме није ни на памет пало да блокира интернет портале типа Викиликс зато што неаргументовано и без консеквенци дискредитује Доналда, што се у случају "примадоне" Хилари ни у несвесном стању не може рећи. Маркетиншким шминкерима поменуте госпође више пристаје наслов Уместо Трампа Хилари. Нису нам навели бар један разлог који кандидује Клинтонову за председника Америке. На шта би им текстови личили да добију по који доларчић из њеног изборног штаба не смем ни да замислим.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online