Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 08.11.2016.
08:43
Vestionline A

"Šta to kriju Amerikanci, pa nam ne daju da priđemo"

"FBI je 'agresivno' upozorio ruske diplomate u SAD da ne nadgledaju predsedničke izbore", rekla je zvaničnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, upitavši se šta to Amerikanci kriju pa ne dozvoljavaju pristup biračkim mestima.

Twitter/varyagi
Marija Zaharova: Antiruska retorika može da dovede do "mrtve tačke"

Ona je u intervjuu za “Raša tudej“ rekla da antiruska retorika u SAD može samo da dovede do "mrtve tačke".

Ranije je Zaharova na Fejsbuku objavila da Vašington postavlja "direktan pritisak" na ruska postrojenja na američkoj teritoriji, uključujući FBI i druge službe.

Američke specijalne službe su pretnje izrazile nekoliko puta, upozoravajući ruske diplomate "da ni ne pomišlaju na izbore".

Krajem oktobra, ruska Ambasada u Vašingtonu izdala je saopštenje u kojem je navela da američki zvaničnici prete zaposlenima u Ambasadi optužbama ako budu pokušali da nadgledaju predsedničke izbore.

- Šta je to što američki zvaničnici kriju i pokušavaju da sakriju na biračkim mestima, pa ne dozvoljavaju stranim diplomatama da im se približe - upitala je Zaharova.

Ona je dodala da je iznenađena što je Moskva bila "jedan od glavnih problema" na koje su se predsednički kandidati fokusirali, kao i da bi Amerikanci trebalo da brinu o drugim problemima kao što su ekonomija i zdravstvo.

- Što bude stabilniji dijalog između Moskve i Vašingtona, to će biti i stabilniji međunarodni odnosi - zaključila je Zaharova.

POVEZANE VESTI

Sreda 09.11.2016. 19:39
Другарицу Наташу Кандић и њен Хелсиншки одбор не интересују жене, деца и старци који се масакрирају у Мосулу. Она се ових дан забринула само за њене истинске идеале за које се бори - ПАРЕ. Подигла је велију дреку око тога како мора да плати 500.000 динара казне и о "правди" које у овој земљи нема. Каква деца!? Какав Мосул!? Какав Хелсиншки одбор"!??? П А Р Е.
Sreda 09.11.2016. 19:45
Знамо ми добро демократичност САДа, од 45.-99., 2000., 2008., узгред нема избора на планети који они нежеле да "осмотре", те чињеница да недају НАШИМА да посматрају јасно и гласно говори о каквој се подметачини од избора ради!!!- те то је свакако светска а не само еуРОБска вест. А нећу о томе ко то има тајне затворе за политичке неистомишљенике по читавој планети или ко то не да тренутно једином истинском новинару- Асанжу, да нормално обавља своју професију.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online