Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 09.11.2016.
18:06
b92.net A

Gubitnički govor Hilari Klinton: Tramp je naš predsednik, pratimo ga

Kandidatkinja Demokratske stranke Hilari Klinton u prvoj izjavi nakon poraza od Donalda Trampa rekla je da se nada da će Tramp biti uspešan predsednik.

Reuters
Spremila se za drugačiji govor, ali joj je Tramp pomrsio konce: Hilari Klinton

- Znam koliko ste razočarani, i ja osećam isto. Ovo je bolno i dugo će biti tako. Želim da znate ovo, naša kampanja, nije bila o jednoj osobi i jednim izborima, već o zemlji koju volimo - rekla je Hilari Klinton.

Hilari je na binu izašla sa svojim mužem Bilom Klintonom uz osmeh na licu.

- Hvala vam svima - ponovila je više puta, ali publika je nastavila da aplaudira i nije mogla da počne govor.

- Sinoć sam čestitala Trampu i ponudila mu da radimo zajedno u ime naše zemlje. Nadam se da će biti uspešan predsednik. Ovo nije ishod koji smo očekivali, ali ponosna sam i zahvalna za ovu neverovatnu kampanju koju smo zajedno izgradili. Vi predstavljate najbolje Amerike i biti vaš kandidat je bila jedna od najvećih časti u mom životu - rekla je Hilari.

Kako kaže, videli smo da je zemlja podeljenija nego što su mnogi mislili, ali je ona uvek verovala u SAD i uvek će tako biti.

- Donald Tramp će biti naš predsednik, dugujemo mu da ga pratimo. Imamo ustavnu demokratiju koju ne samo da poštujemo nego treba i da negujemo. Imamo i vladavinu prava, svi smo jednaki. Cenimo te vrednosti i moramo da ih pratimo - istakla je ona.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 10.11.2016. 22:38
Kampanja USA oligarhije je kostala milione i milione gde je korumpirano pola planete u ime manipulacije javnoga mnenja. Jasno, dnevne procene ko vodi kod glasaca je bilo manipulisano u najperverznijem obliku sa pokusajem da glasace navedu na pogresni put, znajuci da je u americi najgore biti looser. demokratija je pobedila i sumorna oligarhija izdvojena na marsu izgubila. Trump sigurno nece saradjivati sa ovom babom jer sem korupcije ona nije postigla nista. USA ima sansu da pomogne svetu da se okrene miru i prosperitetu a ne haosu i ratu koje cr-nac donese zadnjih 8 godina a baba Clinton trebase da vodi jos 4 godine...Bravo amerikanci...pokazali ste da umete da mislite. Dosta rata i haosa. Vreme je za mir i saradnju u svetu. U tome svetu za Hilari nema mesta...
Četvrtak 10.11.2016. 22:39
Konacno je narod presudio i izabrao coveka Trampa ne demona Babu Klinton.Ako Tramp nece biti figura u vlasti cionista,ima sanse da vrati Ameriku na pravi put.Ovo sta je Obama uradio po naredjenju mocnika koji su ga tu postaviti,bilo je za bogu plakati.Upropastio je onako divnu zemlju i napravio od nje leglo nakaza i monstruma koji nisu birali sredstva da dodju do najprljavijih ciljeva....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online